reklama
Ja od kiedy jestem za granica (juz 10 lat) zawsze pracowalam w roznego typu restauracjach, a teraz marzy mi sie zeby zajac sie juz wylacznie robieniem tortow, mam nadzieje, ze po kwarantannie znowu sie to rozkreci. Teraz nie pracuje.
Angelika22
Fanka BB :)
To dobrze że na zmianyja pracuje w domu z synkiem jak się nie wyrabiam z zamówieniem to późnym wieczorem staram się nadrobić albo małego do tesciowej na 4godz zawiozebywa ciężko ale u nas najbliżej przedszkole przyjmuje dzieci od 3 lat a do żłobka nie mam serca oddawać...chociaz tak czasem trzeba
Właśnie ja tez chce dopiero do przedszkola mogłabym nie pracować bo mój mąż dobrze zarabia ale ja nie z tych co w domu siedza i tylko wydaja
Ragda
@Piernik98 z religijnością nie wygrasz. To trochę jak wyprany mózg. Jak mama albo teściowa cos mi mowia, to mowie ze jestem dorosła, mam swoj rozum i jesli chca zebym siedziała z nimi to niech darują. Ogólnie tez mamy z tym ciezki kaliber... Ale my nie dajemy wchodzić na głowę. Leca ostre słowa
Mrs.Alice
Jaka seksi Pani doktorDziewczyny a czym się na co dzień zajmujecie ?
Ja pracuje na szpitalnym oddziale ratunkowym i głównie znieczulam chorych do zabiegów teraz wiadomo na l4
Wiecie, ze ja nigdy w zyciu nie zrobilam sobie paznokci, tzn sama sobie pomalowac to tak, ale tez rzadko, wlasnie glownie przez prace no i przez to, ze mam strasznie slabe paznokcie. Kilka razy mialam ochote isc, ale ze tu glownie chinczycy sie tym zajmuja, to jakos mnie troche odstrasza, Bo nie wiem jak w tych zakladach z higiena.
L
Lebkuchen_mum
Gość
U mnie jakby polecialy ostre slowa to cala rodzinka by sie na mnie zjechala, wydzwanialiby itp juz to przerabialam 3 lata temu jak sie postawilam to bylam najgorsza itp..potem mnie przepraszali bo sie okazalo ze szwagierka nadawala na mnie jakies klamstwa a potem sie przyznala...patologia niestety to jest...religijna ale patologia@Piernik98 z religijnością nie wygrasz. To trochę jak wyprany mózg. Jak mama albo teściowa cos mi mowia, to mowie ze jestem dorosła, mam swoj rozum i jesli chca zebym siedziała z nimi to niech darują. Ogólnie tez mamy z tym ciezki kaliber... Ale my nie dajemy wchodzić na głowę. Leca ostre słowa
reklama
Widzisz, ja z wyksztalcenia nauczycielka geografii, a nigdy nie pracowalam w zawodzie. Ale za to praktyki na studiach byly superJa z wykształcenia prawie inżynier górnictwa i geologii
A pracuje jako kosmetyczka