reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Co do lakieru do porodu to u nas w szpitalu wiem, ze robią problemy jak jest jakis kolor... Kazują od razu zmywac, zrywac i wgl :)
Mysle ze co szpital to inaczej :)

reklama
Ja od kiedy jestem za granica (juz 10 lat) zawsze pracowalam w roznego typu restauracjach, a teraz marzy mi sie zeby zajac sie juz wylacznie robieniem tortow, mam nadzieje, ze po kwarantannie znowu sie to rozkreci. Teraz nie pracuje.

To dobrze że na zmiany😉ja pracuje w domu z synkiem jak się nie wyrabiam z zamówieniem to późnym wieczorem staram się nadrobić albo małego do tesciowej na 4godz zawioze😉bywa ciężko ale u nas najbliżej przedszkole przyjmuje dzieci od 3 lat a do żłobka nie mam serca oddawać...chociaz tak czasem trzeba😉

Właśnie ja tez chce dopiero do przedszkola :) mogłabym nie pracować bo mój mąż dobrze zarabia ale ja nie z tych co w domu siedza i tylko wydaja :)

@Piernik98 z religijnością nie wygrasz. To trochę jak wyprany mózg. Jak mama albo teściowa cos mi mowia, to mowie ze jestem dorosła, mam swoj rozum i jesli chca zebym siedziała z nimi to niech darują. Ogólnie tez mamy z tym ciezki kaliber... Ale my nie dajemy wchodzić na głowę. Leca ostre słowa :)

Wiecie, ze ja nigdy w zyciu nie zrobilam sobie paznokci, tzn sama sobie pomalowac to tak, ale tez rzadko, wlasnie glownie przez prace no i przez to, ze mam strasznie slabe paznokcie. Kilka razy mialam ochote isc, ale ze tu glownie chinczycy sie tym zajmuja, to jakos mnie troche odstrasza, Bo nie wiem jak w tych zakladach z higiena.

@Piernik98 z religijnością nie wygrasz. To trochę jak wyprany mózg. Jak mama albo teściowa cos mi mowia, to mowie ze jestem dorosła, mam swoj rozum i jesli chca zebym siedziała z nimi to niech darują. Ogólnie tez mamy z tym ciezki kaliber... Ale my nie dajemy wchodzić na głowę. Leca ostre słowa :)
U mnie jakby polecialy ostre slowa to cala rodzinka by sie na mnie zjechala, wydzwanialiby itp juz to przerabialam 3 lata temu jak sie postawilam to bylam najgorsza itp..potem mnie przepraszali bo sie okazalo ze szwagierka nadawala na mnie jakies klamstwa a potem sie przyznala...patologia niestety to jest...religijna ale patologia

reklama
Do góry