reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
A mąż nie może spać osobno w takim przypadku, żebyście mieli więcej miejsca z małym?
Ja mam wyrwany mięsień na ramieniu, znam ten ból bo czasem płakałam, ani ręki podnieść ani spać. Altacetem smarowałam i brałam leki przeciwbólowe. Fajnie, że MA cie kto masować. Przynajmniej dwa razy w tygodniu byś do niej pochodziła to powinno pomóc
Mąż chciał przenieść się do salonu tylko w nim mamy bardzo niewygodny narożnik do spania a on musi się wysypiac bo tyra na dwa etaty i wstaje wcześnie.Chcialabym żeby się mógł wyspać i odpocząć🙂ale zabieram się za przeglądanie wygodnych kanap do salonu i zamawiam😉bo tak dalej nie damy rady.A taka bratowa to skarb,na sobotę się z nią umówiłam na kolejny masaż😉a znasz tabletki przeciwbólowe które można brać w ciąży?

Mój mąż też dba, żebym nie wychodziła niepotrzebnie z domu, nie dźwigała, czasem nawet sam z siebie obiad zrobi (właśnie tworzy leczo na jutro 🙈). U mnie z jedzeniem tragedia, podchodzą mi tylko owoce i nigdy nie wiem, co mi zaśmierdzi 😬 Ogólnie cały czas mi niedobrze, chociaż mnie nie mdli i nie wymiotuję, to jednak zanim coś zjem, to muszę się 15 razy zastanowić, czy na pewno mam na to ochotę i czy mnie nie cofnie 😂 Wcześniej potrafiłam zjeść sama kostkę cheddara do filmu, teraz na samą myśl mnie cofa 🤢
Mam dokladnie tak samo 😂 maz zjada
Cześć dziewczyny :) Jestem po wizycie i bardzo sie cieszę bo było serduszko 😍😍😍 Z usg ciąża młodsza 5+6 z OM 6+3. Byłam na wizycie z Luxmed ginegolog zlecił mi od razu wszystkie bad krew + mocz. Kolejną wizytę mam umówić za 2 tyg i wtedy będzie założona książeczka ciąży. A wy już macie założone?
super wiadomosc ;) ja na pierwszej jak bylam to nie bylo jeszcze zarodka i gin powiedziala ze na nastepnej wizycie zalozymy ;)

reklama
Do góry