ibu
Aktywna w BB
Szyjki nie miałam sprawdzanej w kierunku rozwarcia, także nie wiem, ale raczej nic, bo we środę była długa i zamknięta.A jak szyjka jakies rozwarcie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szyjki nie miałam sprawdzanej w kierunku rozwarcia, także nie wiem, ale raczej nic, bo we środę była długa i zamknięta.A jak szyjka jakies rozwarcie?
To mi wtedy sprawdzali, a paskiem testowali czy nie sacza sie wody? I czy w usg sprawdzali ze ilosc wod w normie?Szyjki nie miałam sprawdzanej w kierunku rozwarcia, także nie wiem, ale raczej nic, bo we środę była długa i zamknięta.
Usg nie miałam, bo jestem otaśmowana tejpami Ale wody sprawdzane i w tym konkretnym momencie nie było.To mi wtedy sprawdzali, a paskiem testowali czy nie sacza sie wody? I czy w usg sprawdzali ze ilosc wod w normie?
GratulacjeDziewczyny o 23 pojechałam do szpitala bo ciśnienie zaczęło mi mocno skakać do góry... przyjęli mnie na oddział i trochę mnie zaskoczyli bo okazało się że mam rozwarcie i będę rodzic. O 3.50 na świecie przywitałam Filipka❤
Dziewczyny też mam taki śluz z rana wodnisty, czasem mleczny... kupiłam sobie w internecie papierki lakmusowe i jak mnie coś martwi to sobie sprawdzam polecam bo idzie zwariowaćJa nigdy wcześniej nie miałam, a dziś się obudziłam z mokrymi spodenkami i koszulką. :/ Chyba pojadę do swojej poradni sprawdzić, bo leżę i leżę, a ciagle gdzieś w głowie latają myśli co to było...
U mnie juz za pozno na paski nie zdaza dojscDziewczyny też mam taki śluz z rana wodnisty, czasem mleczny... kupiłam sobie w internecie papierki lakmusowe i jak mnie coś martwi to sobie sprawdzam polecam bo idzie zwariować
Gdyby to był tylko śluz wodnisty to bym raczej wiedziała, bo miewałam. Ale nie taki, żeby zalewał mi koszulkę po godzinie czy dwóch od położenia się do łóżka. Tez myślałam nad papierkami, ale zanim zdążą przyjść to pewnie już urodzę.Dziewczyny też mam taki śluz z rana wodnisty, czasem mleczny... kupiłam sobie w internecie papierki lakmusowe i jak mnie coś martwi to sobie sprawdzam polecam bo idzie zwariować
DziekujeGratulacje