reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
A ja dziś w nocy miałam wrażenie, że odeszło mi trochę wód. Ale to było o północy i od tego czasu nic się nie dzieje... Mały rusza się jak się ruszał, brzuch spina się bezboleśnie jak wcześniej, nic się więcej nie sączy. 🤷‍♀️ Położna powiedziała mi, że mam siedzieć i obserwować, ale nie sadze, żeby coś ruszyło...

A ja dziś w nocy miałam wrażenie, że odeszło mi trochę wód. Ale to było o północy i od tego czasu nic się nie dzieje... Mały rusza się jak się ruszał, brzuch spina się bezboleśnie jak wcześniej, nic się więcej nie sączy. 🤷‍♀️ Położna powiedziała mi, że mam siedzieć i obserwować, ale nie sadze, żeby coś ruszyło...
Ja mam tak caly czas.. w sensie takie wrazenie dlatego raz pojechalam na izbe to sprawdzic. Mam taki wodnisty i obfity sluz, ze np rano jak wstane to az kapie

Ja mam tak caly czas.. w sensie takie wrazenie dlatego raz pojechalam na izbe to sprawdzic. Mam taki wodnisty i obfity sluz, ze np rano jak wstane to az kapie
Ja nigdy wcześniej nie miałam, a dziś się obudziłam z mokrymi spodenkami i koszulką. :/ Chyba pojadę do swojej poradni sprawdzić, bo leżę i leżę, a ciagle gdzieś w głowie latają myśli co to było...

Ja nigdy wcześniej nie miałam, a dziś się obudziłam z mokrymi spodenkami i koszulką. :/ Chyba pojadę do swojej poradni sprawdzić, bo leżę i leżę, a ciagle gdzieś w głowie latają myśli co to było...
Lepiej sprawdzic. Ja jak pojechalam i powiedzialam, ze od 3 dni mam takie wrazenie to mnie zjesc chcialy :D ze dziecko sie z zapaleniem moglo urodzic ze nie zdazyliby antybiotyku podac i takie tam :D na szczescie to nie byly wody ani nawet infekcja. A sprawdzila w minute paskiem :)

Lepiej sprawdzic. Ja jak pojechalam i powiedzialam, ze od 3 dni mam takie wrazenie to mnie zjesc chcialy :D ze dziecko sie z zapaleniem moglo urodzic ze nie zdazyliby antybiotyku podac i takie tam :D na szczescie to nie byly wody ani nawet infekcja. A sprawdzila w minute paskiem :)
Byłam, zrobili ktg, zbadali mnie i no cóż, nic się nie dzieje. 😆 Czy to były wody, to raczej nie, ale mam obserwować. Także dalej w dwupaku i raczej nie za szybko zacznie się akcja. ;)

reklama
Do góry