O kurcze przypomniałaś mi wlasnie o tej sałatce. Bardzo dawno nie robiłam, u mnie zawsze obowiązkowo ogórek małosolnyMy dzisiaj na sportowo, przemogłam się i wsiadłam znowu na rower
Pojechaliśmy w trójkę do Kampinosu i zrobiliśmy krótką trasę (10 km). Nic nie boli, jeździło się naprawdę sympatycznie.
A na obiad były szybkie racuchy z jabłkami a ja ze względu na cukier sałatka (pomidory, ogórki, cebula i śmietana )
Gratuluję udanych wizyt wciąż i nadal rozczulam się na widok każdej fotki z usg, coś pięknego
Trzymam kciuki za wizytujące jutro i wszystkie z nas, które czekają na różne wyniki będzie dobrze!
reklama
Hmm z tego co wiem i tak też robiłam to chyba odwrotnie niż noże czyli trzonkiem do dołu, ja na łyżeczki miałam jeszcze z boku koszyczka na sztućce specjalne otwory.Jak się układa łyżki
Uff to nie jestem sama z niesmarowaniem się. Pocieszylas mnie
Mi też zapomina się smarować
EvilDesiree
Fanka BB :)
Witaj i gratulacje [emoji3590][emoji3059]Cześć dziewczyny, dopiero dołączyłam do grupy. To moja druga ciąża, jestem już mamą energicznego 4latka . W pierwszej ciąży też towarzyszyło mi babyboom i do dzisiaj mam kontakt z kilkoma dziewczynami. Super, że mamy takie miejsce. Ciężko mi przeczytać wszystkie poprzednie strony, mam nadzieję, że na bieżąco będę wszystko czytać
Cieszę się dziewczyny z udanych wizyt [emoji3059]
Zostało mi jeszcze postów z 2h do przeczytania...ale to już w łóżku [emoji4]
Dobranoc [emoji3590]
Kakussska93
Dojechalismy i jestem padnieta udalo mi sie was nadrobic dobranoc
martini87
Dziewczyny ale poszalalyscie nie było mnie od soboty wieczora i miałam ok 90 postów do przeczytania. Koło 50 jeszcze zostało ale to już nie teraz bo czas spać
Co do forum zamkniętego to uważam, że powinno być tylko dla tych, które już dłuższy czas udzielają się regularnie bo inaczej nie ma to sensu.
Co do forum zamkniętego to uważam, że powinno być tylko dla tych, które już dłuższy czas udzielają się regularnie bo inaczej nie ma to sensu.
Mnie ostatnio po piwie 0,0% też zaszmeralo w głowie aż spojrzałam na etykietęWczoraj byli u nas rodzice z okazji naszej 1 rocznicy i wypiłam dwa piwa 0%. Wiecie że mam miałam dzisiaj kaca nie wiem czy to efekt placebo ale normalnie czułam się jakby były prawdziwe
Ja też mam podobne bóle krocza.Cześć, moja żona jest w 15,5tc i dzisiaj odczuwa bóle w kroczu oraz w brzuchu tak jakby rozciąganie. Często taki ból ma jak rusza nogami albo wchodzi do wanny. Czy to normalne? Pozdrawiam
Ja zmieniałam w 6 czy 7 miesiącu bo mój lekarz przestał przyjmować w moim mieście a miałam nakaz leżenia i nie wskazane było jeździć 50 km na wizyty. Teraz prowadzę u niego ciążę na prywatnie i właśnie jeżdżę tyle km ale ufam mu bardzo. Minus taki, że nie pracuje już w szpitalu w którym chciałam rodzic i nie wiem co robić. Czy rodzic u niego czy w tym szpitalu w którym chciałam, mimo że tam nie pracuje..Dziewczyny miała któraś przypadek że w połowie zmieniała lekarza prowadzącego? Chodzę prywatnie ogólnie nie mam zastrzeżeń do lekarza ale nie pracuje on w szpitalu. Z mężem w czasie korony szukaliśmy właśnie takiego lekarza. A zastanawiam się czy nie pójść do lekarza którego znam na NFZ i pracuje on w szpitalu.
Ja nie czuje. Chyba. Jestem w drugiej tak zaawansowanej ciąży. W pierwszej czułam dopiero w 19 tygodniu. Też bym już chciała czuć. U mnie już 17 tydzieńDziewczyny w kolejnych ciążach, czujecie już ruchy? U mnie 15 tydzień i nadal nic. Nie lubię panikować, ale chyba zaczynam
Mój lekarz też dmucha na zimne ale to ze względu na moją historię.Ja to w ogóle mam wrażenie, że mój lekarz jest przewrażliwiony albo mnie olewa Miałam małe plamienie na początku, w terminie @, a on mi z każdą wizytą zakaz seksu, luteinę brać, siedzieć na dupie i w ogóle A ja się bardzo dobrze czuję, nic mi się nie dzieje i przyznam się, że z mężem trochę nagięliśmy zakazy i nic się nie działo... Mam nadzieję, że na następnej wizycie zdejmie mi te obostrzenia
Wszystkiego najpiekniejszego samych cudownych dni, spokojnej ciąży, łatwego porodu i uroczego i grzecznego bobaskaA tak w ogóle to jestem dzisiaj starsza o kolejny rok i nie mogę juz mężowi mówić, ze ja młoda dupa, a on stary bo jak były wczoraj 4 lata roznicy miedzy nami tak dzisiaj juz sa 3
tak sobie myślę, ze za rok juz bobas będzie ze mną obchodził urodziny
marteczka35
Początkująca w BB
Witajcie od wczoraj jestem w Polsce nad morzem krótkie tygodniowe wakacje ale jest fajnie choć chłodno odpoczywamy póki możemy .Jechałam autem 6 h pokonując 625 km.pozdrawiam i ja jak zwykle już spać nie mogę ...
Kkaarroollaa
Synowa Wam rosnieNo najlepsze jest to, że on przed blokiem biega tylko z dziewczynkami i to o około 8/10 lat starszymi ostatnio go jedna Lenka odprowadzała do domu, bo nie chciał iść i jeszcze mówi do mnie "to jest moja przyjaciółka, moja kochana dziewczyna"
Kkaarroollaa
Same szczypiorki na tej grupie nie to co ja grubokoscista od zawszeSpodnie ciążowe h&m jakie tam są rozmiarówki? Chciałam zamówić spodenki ciążowe i nie wiem czy wziąć xs czy s....?
Kkaarroollaa
Ja też mam wyrzuty a ciagnie mnie nieraz niemiłosiernie ale do tej pory uleglam tylko raz jestem z siebie dumna hihihihihiHaha jak często jadacie fast foody? Ja nie ukrywam że kocham McDonald i jadłabym co tydzień ale hamuje się i jadłam w ciąży dopiero dwa razy. Ale wyrzuty sumienia miałam i sobie postanowiłam że nie jem tego syfu. Zobaczymy ile wytrzymam
reklama
Kkaarroollaa
Ja tez .Tylko szkoda ze tle czasu nie wystoje przy patelni bo mi za gorąco i nogi mi miękknąAle bym zjadła