reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja wiem ze ten ciągły strach bedzie mi już towarzyszył do końca... Ale niech te sny się skończą bo przez nie chyba oszaleje
Ja na szczęście jeszcze nie miałam żadnego strasznego snu ale niepokój o maleństwo i tak często przeżywam przeważnie jak wstanę i nie mam żadnych objawów to wtedy nabijam sobie głowę że coś musi być nie tak ale to przez to że pierwsza ciąże straciłam. Mimo wszystko musimy być dobrej myśli i nastawić się pozytywnie 😉

Hej 😊 nie pisałam już wczoraj bo myślałam że przez tą migrene zejdę... Dzisaj nie dość że ciężka noc okropne sny to jeszcze wstałam z takim uczuciem niepokoju i strachu jak nigdy... Staram się uspokoić i nie myśleć ☹
Spróbuj przed snem myśleć o przyjemnościach, mi to pomaga jak mam słabszy, stresujący okres w życiu. Mniejsza szansa na złe sny :)

Hej 😊 nie pisałam już wczoraj bo myślałam że przez tą migrene zejdę... Dzisaj nie dość że ciężka noc okropne sny to jeszcze wstałam z takim uczuciem niepokoju i strachu jak nigdy... Staram się uspokoić i nie myśleć ☹
Często mam takie niepokoje w sobie i ciężkie bardzo realne sny, więc dobrze wiem jak sie czujesz...
Dziewczyny podacie jeszcze raz link do tej spódnicy? Albo nr strony gdzie był wklejony? Wczoraj odkryłam coś strasznego....nie mieszcze sie w ciuchy na lato...ciasne toto jakieś okropnie...zapiąć sie nie idzie...a waga stoi w miejscu tylko brzusio lekko zaokrąglony ...😅

Co do farby u mnie Syos- ciemny blond- wychodzi brąz taki jak lubie, ale zdarza sie że czasem gdzieś lekko niedofarbie- włosy mam długie, ale robie tylko odrost co 3 tyg, bo dość szybko rosną...

Często mam takie niepokoje w sobie i ciężkie bardzo realne sny, więc dobrze wiem jak sie czujesz...
Dziewczyny podacie jeszcze raz link do tej spódnicy? Albo nr strony gdzie był wklejony? Wczoraj odkryłam coś strasznego....nie mieszcze sie w ciuchy na lato...ciasne toto jakieś okropnie...zapiąć sie nie idzie...a waga stoi w miejscu tylko brzusio lekko zaokrąglony ...😅
Proszę to ten link Link do: Spódnica BASIC - nude

reklama
Do góry