reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

I chyba musze wrócić do robienia zakupow samej :D zazwyczaj patrze na jakąś gazetkę w naszym sklepie i mu mowie zeby cos kupil bo jest fajna cena :D ale zle sie to kończy jak on robi zakupy [emoji23][emoji23]

Zazwyczaj jak mówię ze cos jest na promocji i niech kupi to kupuje inne i sie dziwi co to za promocja jak taka cena duza [emoji16] zerkam do siatki a tam calkiem cos innego kupione :D a zawsze ma idealnie na kartce wszystko napisane :D

Teraz przychodzi i znowu mowi ze go oszukali bo wzial Pomidory w puszce które miały mega dobra cenę a na paragonie dwa razy wieksza... Patrze.. A tu Pomidory z czosnkiem [emoji23] tortille tez mi przyniosl jakas z pomidorami i papryka [emoji23][emoji23]

Nie wiem o czym on mysli na tych zakupach :D
Mój miał kupić filtr do dzbanka...to kupił dzbanek z filtrem [emoji12]

reklama
Dzis troche chałupy posprzątałam, pościel zmieniłam, odkurzyłam i schody na kolanach drewniane, a na jutro zostawiam resztę [emoji16]

Zamówiłam sobie tą poduszkę [emoji16] miejmy nadzieję, że już za dwa dni będzie mi się wygodniej spało [emoji847]

Ja idę spać, niech Wam się przyśnią Wasze maleństwa [emoji847][emoji173]

Dobranoc mamuśki [emoji873]

I chyba musze wrócić do robienia zakupow samej :D zazwyczaj patrze na jakąś gazetkę w naszym sklepie i mu mowie zeby cos kupil bo jest fajna cena :D ale zle sie to kończy jak on robi zakupy 😂😂

Zazwyczaj jak mówię ze cos jest na promocji i niech kupi to kupuje inne i sie dziwi co to za promocja jak taka cena duza 😁 zerkam do siatki a tam calkiem cos innego kupione :D a zawsze ma idealnie na kartce wszystko napisane :D

Teraz przychodzi i znowu mowi ze go oszukali bo wzial Pomidory w puszce które miały mega dobra cenę a na paragonie dwa razy wieksza... Patrze.. A tu Pomidory z czosnkiem 😂 tortille tez mi przyniosl jakas z pomidorami i papryka 😂😂

Nie wiem o czym on mysli na tych zakupach :D
Moj jest kucharzem i poprosilam o zakup warzyw, wymienilam jakie typu marchew, seler, pietruszka....stwierdzilam ze skoro wie ze salatke warzywna bedziemy robic to nie musze dopisywac korzen pietruszki tylko zorientujw sie o co mi chodzi...no to uwaga nie, nie zorientowal sie, kupil wielką kępę zielonej natki pietruszki 😂 ja sie pytam ej a gdzie pietruszka a on mi ten pęk pokazuje taki zadowolony i jeszcze mowi ze najladniejszy i najwiekszy wzial 🤣🤣🤣 albo kiedys zamiast korzenia pietruszki do zupy wzial mi korzen chrzanu 😂😂😂 takze wole chodzic z nim bo strach go samego wyslac 🤣😂

Super, że miło spędziłaś weekend. Gorzej z tymi zębami - mi też coś tam się jeden dzisiaj odezwał...

I ja polecam taką w kształcie litery C poduchę. Genialne do spania (drzemka 2h pękła dzisiaj)...pod plecy do seriali Netflixowych (zarąbista podpórka na pilota się robi z przodu) [emoji81][emoji1787]
Ja rowniez polecam w ksztalcie C. Mam juz od jakis 3 tygodni. Rewelacja 😁

Ja zamówiłam S i sa duze. Juz nie odsylalam, ale następnym razem wzięłabym XS. Nie mam porównania, bo nie kupuje tam spodni, ale wydaje mi sie, ze trochę zawyżona rozmiarówka.
Mam to samo wlasnie. Zamowilam s mo ze nosze xs ale wyszlam z zalozenia ze dupa urosnie 😂 narazie wiszą na mnie strasznie...wyglądają bardziej na m...takze lepiej mniejszy niz wiekszy bo zawyżona rozmiarowka. Czekaja w szafie...moze na jesien beda

reklama
Boże dziewczyny ciężko was nadrobić 🙂
Co do ubrań na zamówiłam kilka sukienek i chce zamówić z aliexpress zapinkę do spodni 🙂 przynajmniej ciążowych nie będę kupować 😀

Do góry