reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

I chyba musze wrócić do robienia zakupow samej :D zazwyczaj patrze na jakąś gazetkę w naszym sklepie i mu mowie zeby cos kupil bo jest fajna cena :D ale zle sie to kończy jak on robi zakupy [emoji23][emoji23]

Zazwyczaj jak mówię ze cos jest na promocji i niech kupi to kupuje inne i sie dziwi co to za promocja jak taka cena duza [emoji16] zerkam do siatki a tam calkiem cos innego kupione :D a zawsze ma idealnie na kartce wszystko napisane :D

Teraz przychodzi i znowu mowi ze go oszukali bo wzial Pomidory w puszce które miały mega dobra cenę a na paragonie dwa razy wieksza... Patrze.. A tu Pomidory z czosnkiem [emoji23] tortille tez mi przyniosl jakas z pomidorami i papryka [emoji23][emoji23]

Nie wiem o czym on mysli na tych zakupach :D
Mój miał kupić filtr do dzbanka...to kupił dzbanek z filtrem [emoji12]

reklama
Dzis troche chałupy posprzątałam, pościel zmieniłam, odkurzyłam i schody na kolanach drewniane, a na jutro zostawiam resztę [emoji16]

Zamówiłam sobie tą poduszkę [emoji16] miejmy nadzieję, że już za dwa dni będzie mi się wygodniej spało [emoji847]

Ja idę spać, niech Wam się przyśnią Wasze maleństwa [emoji847][emoji173]

Dobranoc mamuśki [emoji873]

I chyba musze wrócić do robienia zakupow samej :D zazwyczaj patrze na jakąś gazetkę w naszym sklepie i mu mowie zeby cos kupil bo jest fajna cena :D ale zle sie to kończy jak on robi zakupy 😂😂

Zazwyczaj jak mówię ze cos jest na promocji i niech kupi to kupuje inne i sie dziwi co to za promocja jak taka cena duza 😁 zerkam do siatki a tam calkiem cos innego kupione :D a zawsze ma idealnie na kartce wszystko napisane :D

Teraz przychodzi i znowu mowi ze go oszukali bo wzial Pomidory w puszce które miały mega dobra cenę a na paragonie dwa razy wieksza... Patrze.. A tu Pomidory z czosnkiem 😂 tortille tez mi przyniosl jakas z pomidorami i papryka 😂😂

Nie wiem o czym on mysli na tych zakupach :D
Moj jest kucharzem i poprosilam o zakup warzyw, wymienilam jakie typu marchew, seler, pietruszka....stwierdzilam ze skoro wie ze salatke warzywna bedziemy robic to nie musze dopisywac korzen pietruszki tylko zorientujw sie o co mi chodzi...no to uwaga nie, nie zorientowal sie, kupil wielką kępę zielonej natki pietruszki 😂 ja sie pytam ej a gdzie pietruszka a on mi ten pęk pokazuje taki zadowolony i jeszcze mowi ze najladniejszy i najwiekszy wzial 🤣🤣🤣 albo kiedys zamiast korzenia pietruszki do zupy wzial mi korzen chrzanu 😂😂😂 takze wole chodzic z nim bo strach go samego wyslac 🤣😂

Super, że miło spędziłaś weekend. Gorzej z tymi zębami - mi też coś tam się jeden dzisiaj odezwał...

I ja polecam taką w kształcie litery C poduchę. Genialne do spania (drzemka 2h pękła dzisiaj)...pod plecy do seriali Netflixowych (zarąbista podpórka na pilota się robi z przodu) [emoji81][emoji1787]
Ja rowniez polecam w ksztalcie C. Mam juz od jakis 3 tygodni. Rewelacja 😁

Ja zamówiłam S i sa duze. Juz nie odsylalam, ale następnym razem wzięłabym XS. Nie mam porównania, bo nie kupuje tam spodni, ale wydaje mi sie, ze trochę zawyżona rozmiarówka.
Mam to samo wlasnie. Zamowilam s mo ze nosze xs ale wyszlam z zalozenia ze dupa urosnie 😂 narazie wiszą na mnie strasznie...wyglądają bardziej na m...takze lepiej mniejszy niz wiekszy bo zawyżona rozmiarowka. Czekaja w szafie...moze na jesien beda

reklama
Boże dziewczyny ciężko was nadrobić 🙂
Co do ubrań na zamówiłam kilka sukienek i chce zamówić z aliexpress zapinkę do spodni 🙂 przynajmniej ciążowych nie będę kupować 😀

Do góry