reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

My dzisiaj na sportowo, przemogłam się i wsiadłam znowu na rower 🥰
Pojechaliśmy w trójkę do Kampinosu i zrobiliśmy krótką trasę (10 km). Nic nie boli, jeździło się naprawdę sympatycznie.
A na obiad były szybkie racuchy z jabłkami 🙂 a ja ze względu na cukier sałatka (pomidory, ogórki, cebula i śmietana 🤩)

Gratuluję udanych wizyt 😘 wciąż i nadal rozczulam się na widok każdej fotki z usg, coś pięknego 🥰
Trzymam kciuki za wizytujące jutro i wszystkie z nas, które czekają na różne wyniki 👍💪 będzie dobrze! ❤️

Załączniki

• 6C0B907D-9689-4065-AB4C-404221B1331B.jpeg
    6C0B907D-9689-4065-AB4C-404221B1331B.jpeg
    2,8 MB · Wyświetleń: 47
reklama
U mnie zamywarka należy do męża 😂 Zawsze się denerwuje, jak ja ją pakuję i śmieje się ze mnie, że jako dziecko chyba w Tetrisa nie grałam 🙈
Ja tylko rozpakowuję i czasem zmyję co trzeba ręcznie 😁

Nooo zakupy mojego męża to też czasem kabaret... Najbardziej mnie denerwuje to właśnie, że w ogóle na ceny nie patrzy i lubir przepłacać 🙈 Ostatnio mieliśmy wideokonferencję, jak robił zakupy i wszystko mi pokazywał, czy takie może być. A, i nagminnie myli tuńczyka z łososiem 🤦‍♀️
Zagrozilam dzisiaj tą telekonferencja,😂 najgorzej bo jego mama cale zycie w sklepie pracowala tp myslalam ze ma opanowane zakupy 😂

A co do zmywarki to ja ponoc zawsze źle układam łyżki 😮
Mój M to samo haha
emoji28.png
emoji28.png
emoji28.png
jak robi zakupy w biedronce to mu często screnne wysyłam o co dokładnie mi chodzi ,to albo ,,tego nie było " albo co innego weźmie
emoji23.png
Standard 😂
Moj nie kupil cukru dzisiaj bo rzekomo nie było w sklepie 😂
Haha smiechlam.
Zwłaszcza, ze od kiedy pamietam to tata ogarniał zakupy (mistrz promek), mój mąż tez sobie radzi bez zarzutów/ Ale ja lubie robić zakupy wiec te duże robimy razem, resztę mąż kupuje na powrocie z pracy jak coś trzeba. A ja biorę na siebie warzywniaczek bo kocham <3

W sumie ciekawe to jest bo nigdy się nie zastanawiałam, ze to może być wyzwanie, zwłaszcza jak ma się listę ;D
Tez nigdy sie nie zastanawialam.. A chyba powinnam 😂
Ja mam zmywarkę ale wolę myć recznie bo do pasji doprowadza mnie wkładanie naczyń do niej
Ja tez zawsze zle uloze 😁

Teraz tylko się smarować 🙈 mam problem żeby raz dziennie się smarować a chciałbym w ciąży 2 razy dziennie. Albo zapomnę Albo już leżę i już nie chce mi się wstawać 😒
Masło z nacomi bardzo ładnie pachnie i coś czuję że będzie dobrze nawilżał. Któraś stosowała?
Mam te same i tez wiecznie zapominam sie smarowac :D
Oooo już wiem co jutro na obiad [emoji3590]
I tak...jestem 9 godzin do tyłu z postami...
Ale zrobiłam sobie relaksująca kąpiel (matko brzuch mi wystaje nad wodę i pojawia mi w końcu pasek na brzuchu...) i będę czytać [emoji16]
Pyszne bylo :D polecam 😁
Robiłam do tego jeszcze salse pomidorowa :)

Teraz tylko się smarować 🙈 mam problem żeby raz dziennie się smarować a chciałbym w ciąży 2 razy dziennie. Albo zapomnę Albo już leżę i już nie chce mi się wstawać 😒
Masło z nacomi bardzo ładnie pachnie i coś czuję że będzie dobrze nawilżał. Któraś stosowała?
Nacomi jest świetne, zużyłam te z niebieskim motywem zamowilam drugie opakowanie, a zamiennie używam bielenda sexi mama w różowym, dla mnie jest ok
No i palmers oczywiście 😉

My dzisiaj na sportowo, przemogłam się i wsiadłam znowu na rower 🥰
Pojechaliśmy w trójkę do Kampinosu i zrobiliśmy krótką trasę (10 km). Nic nie boli, jeździło się naprawdę sympatycznie.
A na obiad były szybkie racuchy z jabłkami 🙂 a ja ze względu na cukier sałatka (pomidory, ogórki, cebula i śmietana 🤩)

Gratuluję udanych wizyt 😘 wciąż i nadal rozczulam się na widok każdej fotki z usg, coś pięknego 🥰
Trzymam kciuki za wizytujące jutro i wszystkie z nas, które czekają na różne wyniki 👍💪 będzie dobrze! ❤
Teraz nie zasnę przez te racuchy! 😭😭😭

reklama
Do góry