reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Hej😄jestem po wczorajszym usg . Dzieciątko ma wszystko na miejscu . Krecilo sie wiec doktor mial troche problemow zeby go calego sprawdzic ale dzieki temu mamusia go dluzej podglądała. 😄😄😄😀😀 lekarz dal 95% gwarancji ze wszystko jest ok wiec tego sie z mężem trzymamy i zadnych dodatkowych testów nie robimy. Wczoraj byl 13t4d i maluszek mierzyl 74 mm. Tetno 142. A ja na to ze ostatnio troszke plamilam dostalam duphaston 3*1 i globulki Pimafucin bo jakas infekcja mi sie wdarła. Życzę wszystkim mamusiom spokojnego wtorku . 😄😘chwalę sie moim skarbem ATTACH=full]1134035[/ATTACH]

Załączniki

• 20200615_182247.jpg
    20200615_182247.jpg
    859,6 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Byleby została w środku choć czas jakiś [emoji4]
A lepiej już troszkę?
Już trochę lepiej, pomalutku wrócę do żywych . Pare dni temu zrobiłam odrosty.... w końcu człowiek wyglada jak człowiek a nie jak zombie , jeszcze muszę paznokcie na stopach ogarnąć ( na szczęście moja siostra ma swój salon kosmetyczny 😀) i na lato gotowa 🙂

Hej😄jestem po wczorajszym usg . Dzieciątko ma wszystko na miejscu . Krecilo sie wiec doktor mial troche problemow zeby go calego sprawdzic ale dzieki temu mamusia go dluzej podglądała. 😄😄😄😀😀 lekarz dal 95% gwarancji ze wszystko jest ok wiec tego sie z mężem trzymamy i zadnych dodatkowych testów nie robimy. Wczoraj byl 13t4d i maluszek mierzyl 74 mm. Tetno 142. A ja na to ze ostatnio troszke plamilam dostalam duphaston 3*1 i globulki Pimafucin bo jakas infekcja mi sie wdarła. Życzę wszystkim mamusiom spokojnego wtorku . 😄😘chwalę sie moim skarbem ATTACH=full]1134035[/ATTACH]
Gratuluję udanej wizyty, śliczny maluch 🥰 ja dzisiaj o 17:30 idę podejrzeć moje maleństwo i już się doczekac nie mogę wizyty 😉

Mam nadzieję, że będzie ok, chociaż jeszcze nie mam brzucha, a czytałam że one długie są 🙈 Przy moich 158 cm wzrostu, to może być niewypał 😅 Najwyżej dam teściowej do skrócenia 😁
Mam nadzieję, że będzie ok, chociaż jeszcze nie mam brzucha, a czytałam że one długie są 🙈 Przy moich 158 cm wzrostu, to może być niewypał 😅 Najwyżej dam teściowej do skrócenia 😁
Ja mam 178 cm i mam ją przed kolano

Hej 😊 nie pisałam już wczoraj bo myślałam że przez tą migrene zejdę... Dzisaj nie dość że ciężka noc okropne sny to jeszcze wstałam z takim uczuciem niepokoju i strachu jak nigdy... Staram się uspokoić i nie myśleć ☹️

reklama
Do góry