DziękujęAkurat Ciebie to pamietam i się udzielasz raz na jakiś czas a nie przejmuj się dziś to nawet ja nie będę czytała tego wszystkiego bo to już szał jakiś dzisiaj
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęAkurat Ciebie to pamietam i się udzielasz raz na jakiś czas a nie przejmuj się dziś to nawet ja nie będę czytała tego wszystkiego bo to już szał jakiś dzisiaj
A ja jeszcze dodam ze to wszystko zależy z tym lekarzem. Miałam lekarkę z LuxMed w szpitalu w którym rodziłam. Jawnie mnie nie poznała na obchodzie dwa razy i w niczym nie byłam traktowana lepiej niż inne pacjentki. Jedna Polozna trochę zbyt wylewna mi powiedziała ze gdybym chodziła do prywatnego gabinetu tej pani i zostawiała 250 zeta co dwa tygodnie to by mnie poznałaJa ze swojego doświadczenia doradzę, że naprawdę warto mieć swojego lekarza w szpitalu. Inaczej patrzą na pacjentkę. Nie wiem czy to dobrze, ale takie są realia w Polsce![]()
A ja jeszcze dodam ze to wszystko zależy z tym lekarzem. Miałam lekarkę z LuxMed w szpitalu w którym rodziłam. Jawnie mnie nie poznała na obchodzie dwa razy i w niczym nie byłam traktowana lepiej niż inne pacjentki. Jedna Polozna trochę zbyt wylewna mi powiedziała ze gdybym chodziła do prywatnego gabinetu tej pani i zostawiała 250 zeta co dwa tygodnie to by mnie poznała.
a dodam jesCze ze przy przyjęciu na oddział padło pytanie kto prowadzi ciąże i kolejne pytanie: gdzie. Także ten.
Myśle ze opłacona Polozna jest lepszym rozwiązaniem czasami.
Dzis to sie tak usmiałam z tego co czytalam ze tragediaZrobiła się jazda bo dziewczyny które prawie w ogóle się nie wypowiadały są teraz być na zamkniętym![]()
W Wiedniu ulewu dzisPozdrawiam z barcelonskiej plazyale zimno jest, mloda poszla nogi moczyc, ja nawet na to sie nie pisze
![]()
Nadrabiałam kilka stron ale potem stwierdziłam ze to bez sensu bo burza się zrobiła ze szok i większość nowe osoby który w ogóle nie koduje wiec raczej to oczywiste.... nic nie mam do tego fajnie niech się udzielają ale myśle ze zamknięte forum trzeba stworzyć z nasza stała ekipa mamusiekDzis to sie tak usmiałam z tego co czytalam ze tragedianajlepsze jak do mnie sie doczepiono to juz nie wiedzialam co ze soba zrobic ze smiechu
uwielbiam jak nowe osoby nagle wkraczają i wprowadzaja swoje jakies nowosci i przemyslenia wyssane z palca
![]()
O ja mam to samo...przed ciaza bardzo dbalam o to co jem, zawsze jak najzdrowiej i z minimalna iloscia miesa a teraz doslownie odrzuca mnie na widok kielkow, jajek niektorych warzywMoje zachcianki są wg zasady: Im bardziej niezdrowo, tym lepiej... mega zgagi po surowych warzywach i owocach, odrzuca mnie od serka wiejskiego i ryb. Ale KFC, McDonalds, czipsy...nie ma problemu! Bobas nie jest chyba mistrzem w ogarnianiu co dla niego dobre.
Nie było mnie ale mam nadzieję że zdarzyłam też chcę dołączyćI ja Martusia1992