reklama
Asia Kasia
Fanka BB :)
Jak ja weszłam 10 minut temu i zobaczyłam że mam ponad 40 stron to się za głowę złapałam ale czytam jeszcze jednym okiemDzisiaj to był hardkor, ja sama nie nadążałam z czytaniem Szkoda, że nie przemyślałam wcześniej sprawy, można było tego uniknąć. Wybaczcie brak doświadczenia
Ale chociaż było ciekawie xD
martini6
Dzięki temu widzimy teraz ile dziewczyn nas czytało ale się nie udzielałoDzisiaj to był hardkor, ja sama nie nadążałam z czytaniem Szkoda, że nie przemyślałam wcześniej sprawy, można było tego uniknąć. Wybaczcie brak doświadczenia
Ale chociaż było ciekawie xD
EvilDesiree
Moim zdaniem zadzwoń, opowiedz co się działo i jakie zalecenia. Niech Twój lekarz się wypowie [emoji4]Hej Dziewczynki! Gratuluję wszystkim udanych wizyt i pięknych Bobasków. [emoji3590] Mam małą zagwostke- otóż w środę przez moje "panikarstwo" trafiłam na SOR. Pobolewał mnie brzuch i miałam wrażenie, że ma wyciek wód płodowych. Tam zbadał mnie lekarz, okazało się, że oczywiście wszystko jest ok, Mały wierzga jak szalony, serduszko, bije, przepływy ok, szyjka ok. Okazało się, że to jedynie wodnisty i obfity śluz l. Dostałam jedynie od lekarza zalecenie, aby przyśpieszyć wizytę u swojego gina (terminowa wypada mi w kolejny poniedziałek). Na tę chwilę czuje się dobrze i zastanawiam się, czy rzeczywiście umawiać tę wizytę tydzień wcześniej... Co byście zrobiły na moim miejscu?
EvilDesiree
I jak? Odpoczęłas? Dałaś się rozpieszczać?Nie było mnie ale mam nadzieję że zdarzyłam też chcę dołączyć
EvilDesiree
Ależ to piękne [emoji3590]Odbiegając od tematu - popełniłam dziś pierwszy zakup, nie mogłam się powstrzymać [emoji23][emoji85]
Śliczne to ja się nadal wstrzymuje z zakupem bo się boje za to teściowa kupuje ile się da ... Ciekawe czy wogole mi to spodoba :-)Odbiegając od tematu - popełniłam dziś pierwszy zakup, nie mogłam się powstrzymać
niemandin
Śliczne to ja się nadal wstrzymuje z zakupem bo się boje za to teściowa kupuje ile się da ... Ciekawe czy wogole mi to spodoba :-)
Zawsze można powiedzieć, że bobo wyrosło zanim zdążyłaś założyć Ja dużo ubranek na początek będę miała po bratanku, bo miał sporo neutralnych, więc jak ktoś będzie chciał coś kupić to będę prosić o wstrzymanie się tym bardziej, że znam gust osób z rodziny A moi rodzice na szczęście zawsze jak chcą dać prezent, to dają pieniądze, więc nie obawiam się zakupów z ich strony
reklama
U mnie to samo! I mam wrażenie ze wszyscy co nie wiedza o ciąży myślą ze się objadałam przez kwarantannę i teraz taka oponkaNo my wiemy ale chcialabym zeby juz caly swiat to widzial