EvilDesiree
Fanka BB :)
Żaden błąd kobieto [emoji3590] ciesz się póki możesz mieć ją cały czas przy sobie...jak będzie miała kilkanaście lat jak moje dzieci to będzie siedzieć ze sluchawkami na uszach i jak będziesz cos chciała od niej to będziesz dzwonić...bo się nie dowolasz córeczki [emoji12] a jak wejdziesz do niej do pokoju to łaskawie zdejmie sluchawki i zapyta: CO? [emoji16]Moja ma dopiero niespełna rok i jeszcze nie chodzi. Dodatkowo naokoło słyszę ze jak rozpiescilam to teraz mam. Musi mieć mnie non stop przy sobie, może ze 3 min się sama czymś zajmie tak to ciagle przy nodze. Ja już nie wiem gdzie popełniłam błąd.
Ja już się boję bo mój starszy na 2 lata maturę pisze...mam nadzieję, że na studia nigdzie daleko nie wyjedzie [emoji3064]
Korzystaj póki możesz - ciesz się każdą chwilą z nią [emoji7] a jak maluszek bedzie juz wyraznie kopał, brzuszek będzie widoczny to przytulaj ją do brzucha. Niech mówi do brzucha, czytajcie razem maluszkowi, pyszczajcie razem ulubione piosenki córeczki - dla maluszka. Zobaczysz - zyskasz najwspanialszego pomocnika a córeczka poczuje się od razu jak prawdziwa starsza siostra [emoji3590]