EvilDesiree
Fanka BB :)
Wspaniała reakcja [emoji16][emoji7][emoji3590]Dzien dobry [emoji4] Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! [emoji110][emoji8]
Ja za chwile zbieram sie do przychodni, chociaz wczoraj jak mowie do m ze mam wizyte z polozna, a on sie mnie pyta czy przez telefon, no i rozbil mnie tym pytaniem, bo tak naprawde to nie wiem. Powiedzialy mi tylko ze o 9, no nie wiem, pojde tam, Bo to dwa kroki od domu, mam nadzieje, ze to wizyta "na zywo".
W piatek po usg powiedzielismy corce, ze bedzie miec rodzenstwo, no i oczywiscie byla w szoku i bardzo szczesliwa [emoji16] Musiala cala rodzine obdzwonic, zeby sie pochwalic. Zaczela gadac do brzucha, wymyslac imiona [emoji23] Smialismy sie bo mowi, ze jak dziewczynka te bedzie Luna, a ja jej mowie ciotka ma psa Zuze, potem wziela drugiego i sie nazywa Luna, moja corka jest Zuzia, mowie nie bede wszystkim dzieciom dawac imion po psach ciotki [emoji23] Potem mowi, ok tylko zeby dzidzius nie spal u niej w pokoju ani razem z nami w lozku, haha juz zaczyna byc zazdrosna. No i teraz co piec minut mowi, ze ona chce juz grudzien i zobaczyc jak sie bedzie rodzic [emoji32] A no i ze trzeba juz wszystko kupic, wiec wczoraj wypatrzylysmy hamaczek, wiec dzis pojdziemy kupic, ale to bardziej pod nia robie, zeby byla szczesliwa, ze cos dzidzi kupila [emoji6]
Milego dnia wszystkim zycze [emoji8]
Czyli jednak się nie spodziewała? Nie domyśliła się?
Ale teraz Cię czeka fajny czas [emoji4]