reklama
Karanga
Fanka BB :)
Od urodzenia można używać chust polecam tkane można wtedy używać od urodzenia do kilku lat zależy kto ma ile siły dźwigać u mnie młodszy był chustowany przez męża od drugiego tygodnia życia do pół roku bardzo polecam*.*
Cudne to <3
Ja ostatnio przeglądałam... nosidła turystyczne co tam, ze to najwcześniej za rok się przyda...
Chodziło mi o to ze w dniu prenatalnych będę 12+0Ja też mam ten termin chyba 11+0
Martaa24
Dla mnie też niewygodny ten segregator jest ☹ no ale juz kupiłam to pouzywamJa mam segregator a4 taki cieniutki i podzieliłam sobie wszystko kolorowymi koszulkami (mają kolorowe krawędzie) wiec łatwo mi wszystko odszukać. Segregator mamyginekolog dla mnie miał za maly format i jak składałam te kartki z wynikami to później musiałam wszystkie wyciągać, rozkładać i szukać odpowiednich.
Karanga
Mój młodszy tak ma jemu zaproponujesz sok a on zawsze wodę wybierze pije ilości hurtowe wody a do tego je ilości hurtowe (zjada swoje, dokańcza po bracie niejadku i pyta o dokładkę ) a najlepsze że po nim wcale nie widać bo to tornado energii jestJa tak od Dziecka mam strasznie dużo pije Tata się że mnie śmiał że mi tylko cysternę wody podłączyć i będę zadowolona
Ja mam wszystkie wyniki online bo robię w synevo i od razu moja lekarka ma do nich dostęp ale słyszałam ze zwykły segregator z koszulkami sprawdza się bardzo dobrzeDziewczyny, w czym trzymacie swoje wyniki? Mam tego coraz więcej, na razie noszę w takiej grubej koszulce, ale zaraz się sama pogubię w tym Macie jakieś zgrabne organizery do polecenia? Wiem o segregatorze mamy ginekolog, on jest duży?
Rumiankowa
Od urodzenia można używać chust polecam tkane można wtedy używać od urodzenia do kilku lat zależy kto ma ile siły dźwigać u mnie młodszy był chustowany przez męża od drugiego tygodnia życia do pół roku bardzo polecam
Ja mówie o takim turystycznym w góry. W chuście to sobie po mieście kawałek mogę, w góry bym z tym nie poszła na pewno
NOSIDEŁKO KID COMFORT PRO
Nosidełko dziecięce Deuter z małym plecakiem w komplecie. Sprawdzi się w czasie intensywnych wycieczek. Optymalne rozłożenie ciężaru gwarantuje system nośny Aircomfort Sensic Vario System.
www.skalnik.pl
Ostatnia edycja:
niemandin
Ja mam wszystkie wyniki online bo robię w synevo i od razu moja lekarka ma do nich dostęp ale słyszałam ze zwykły segregator z koszulkami sprawdza się bardzo dobrze
Też mam online, ale dostaję od lekarza zawsze wydrukowane na wizycie
Martaa24
Ja mam też wyniki online - z diagnostyki, ale zawsze drukuje sobie w pracyTeż mam online, ale dostaję od lekarza zawsze wydrukowane na wizycie
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Wlasnie tesciowa wrocila z pracy i dostala dla mnie wyparzacz do butelek i cala reklamowke ciazowych sukienek i bluzeczek