reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

TSH w I trymestrze powinno byc do 2,5, a w następnym już moze byc wyzsze, ale nie pamiętam do ilu.
Mi endokrynolog mowil, ze powinnam kontrolować TSH w ciąży co miesiąc, ale ja mam niedoczynność.

reklama
*.*
Cudne to <3

Ja ostatnio przeglądałam... nosidła turystyczne :D co tam, ze to najwcześniej za rok się przyda...
Od urodzenia można używać chust :) polecam tkane :) można wtedy używać od urodzenia do kilku lat zależy kto ma ile siły dźwigać 😁 u mnie młodszy był chustowany przez męża od drugiego tygodnia życia do pół roku :) bardzo polecam :)

Ja mam segregator a4 taki cieniutki i podzieliłam sobie wszystko kolorowymi koszulkami (mają kolorowe krawędzie) wiec łatwo mi wszystko odszukać. Segregator mamyginekolog dla mnie miał za maly format i jak składałam te kartki z wynikami to później musiałam wszystkie wyciągać, rozkładać i szukać odpowiednich. 🌸
Dla mnie też niewygodny ten segregator jest ☹ no ale juz kupiłam to pouzywam 😂

Ja tak od Dziecka mam strasznie dużo pije 😅 Tata się że mnie śmiał że mi tylko cysternę wody podłączyć i będę zadowolona 😂
Mój młodszy tak ma :) jemu zaproponujesz sok a on zawsze wodę wybierze :) pije ilości hurtowe wody a do tego je ilości hurtowe (zjada swoje, dokańcza po bracie niejadku i pyta o dokładkę 🙈😂 ) a najlepsze że po nim wcale nie widać bo to tornado energii jest 😁

Dziewczyny, w czym trzymacie swoje wyniki? Mam tego coraz więcej, na razie noszę w takiej grubej koszulce, ale zaraz się sama pogubię w tym :( Macie jakieś zgrabne organizery do polecenia? Wiem o segregatorze mamy ginekolog, on jest duży?
Ja mam wszystkie wyniki online bo robię w synevo i od razu moja lekarka ma do nich dostęp ale słyszałam ze zwykły segregator z koszulkami sprawdza się bardzo dobrze 😁

Od urodzenia można używać chust :) polecam tkane :) można wtedy używać od urodzenia do kilku lat zależy kto ma ile siły dźwigać 😁 u mnie młodszy był chustowany przez męża od drugiego tygodnia życia do pół roku :) bardzo polecam :)

Ja mówie o takim turystycznym w góry. W chuście to sobie po mieście kawałek mogę, w góry bym z tym nie poszła na pewno ;)

Coś takiego mi po głowie chodzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry