reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, w czym trzymacie swoje wyniki? Mam tego coraz więcej, na razie noszę w takiej grubej koszulce, ale zaraz się sama pogubię w tym :( Macie jakieś zgrabne organizery do polecenia? Wiem o segregatorze mamy ginekolog, on jest duży?

Duży nie jest ale no tako gruby jak klasyczny segregator.
Ja w ogóle większość wyników (poza tymi na HIV) mam w aplikacji. Ale ze ten segregator kupiłam to drukuje i wkładam :D

Dziewczyny, w czym trzymacie swoje wyniki? Mam tego coraz więcej, na razie noszę w takiej grubej koszulce, ale zaraz się sama pogubię w tym :( Macie jakieś zgrabne organizery do polecenia? Wiem o segregatorze mamy ginekolog, on jest duży?
Ja mam segregator a4 taki cieniutki i podzieliłam sobie wszystko kolorowymi koszulkami (mają kolorowe krawędzie) wiec łatwo mi wszystko odszukać. Segregator mamyginekolog dla mnie miał za maly format i jak składałam te kartki z wynikami to później musiałam wszystkie wyciągać, rozkładać i szukać odpowiednich. 🌸

Podwyższony hematokryt i erytro to mało pijesz :) jesteś odwodniona. A leukocyty to jakiś stan zapalny gdzieś się robi
Właśnie to samo usłyszałam wcześniej ale jak powiedziałam że pije co najmniej 3 litry wody dziennie to zaczęła snuć domysły ze może coś z krzepliwoscia krwi jest nie tak ale biorę acard od tamtej wizyty i dalej to samo

reklama
J
Właśnie to samo usłyszałam wcześniej ale jak powiedziałam że pije co najmniej 3 litry wody dziennie to zaczęła snuć domysły ze może coś z krzepliwoscia krwi jest nie tak ale biorę acard od tamtej wizyty i dalej to samo
Ja biore acard i heparyne i miałam badane wszystkie wskaźniki krzepnięcia i mam w normie... Więc też ciekawe :) a przed ciążą badałam też te parametry i też były w normie :p u mnie o dziwo wyniki idelane jak nigdy :) jedynie tsh na dolnej granicy i białko całkowite mam obniżone..

Do góry