reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, w czym trzymacie swoje wyniki? Mam tego coraz więcej, na razie noszę w takiej grubej koszulce, ale zaraz się sama pogubię w tym :( Macie jakieś zgrabne organizery do polecenia? Wiem o segregatorze mamy ginekolog, on jest duży?

Duży nie jest ale no tako gruby jak klasyczny segregator.
Ja w ogóle większość wyników (poza tymi na HIV) mam w aplikacji. Ale ze ten segregator kupiłam to drukuje i wkładam :D

Dziewczyny, w czym trzymacie swoje wyniki? Mam tego coraz więcej, na razie noszę w takiej grubej koszulce, ale zaraz się sama pogubię w tym :( Macie jakieś zgrabne organizery do polecenia? Wiem o segregatorze mamy ginekolog, on jest duży?
Ja mam segregator a4 taki cieniutki i podzieliłam sobie wszystko kolorowymi koszulkami (mają kolorowe krawędzie) wiec łatwo mi wszystko odszukać. Segregator mamyginekolog dla mnie miał za maly format i jak składałam te kartki z wynikami to później musiałam wszystkie wyciągać, rozkładać i szukać odpowiednich. 🌸

Podwyższony hematokryt i erytro to mało pijesz :) jesteś odwodniona. A leukocyty to jakiś stan zapalny gdzieś się robi
Właśnie to samo usłyszałam wcześniej ale jak powiedziałam że pije co najmniej 3 litry wody dziennie to zaczęła snuć domysły ze może coś z krzepliwoscia krwi jest nie tak ale biorę acard od tamtej wizyty i dalej to samo

reklama
J
Właśnie to samo usłyszałam wcześniej ale jak powiedziałam że pije co najmniej 3 litry wody dziennie to zaczęła snuć domysły ze może coś z krzepliwoscia krwi jest nie tak ale biorę acard od tamtej wizyty i dalej to samo
Ja biore acard i heparyne i miałam badane wszystkie wskaźniki krzepnięcia i mam w normie... Więc też ciekawe :) a przed ciążą badałam też te parametry i też były w normie :p u mnie o dziwo wyniki idelane jak nigdy :) jedynie tsh na dolnej granicy i białko całkowite mam obniżone..

Do góry