reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

TSH w I trymestrze powinno byc do 2,5, a w następnym już moze byc wyzsze, ale nie pamiętam do ilu.
Mi endokrynolog mowil, ze powinnam kontrolować TSH w ciąży co miesiąc, ale ja mam niedoczynność.

reklama
*.*
Cudne to <3

Ja ostatnio przeglądałam... nosidła turystyczne :D co tam, ze to najwcześniej za rok się przyda...
Od urodzenia można używać chust :) polecam tkane :) można wtedy używać od urodzenia do kilku lat zależy kto ma ile siły dźwigać 😁 u mnie młodszy był chustowany przez męża od drugiego tygodnia życia do pół roku :) bardzo polecam :)

Ja mam segregator a4 taki cieniutki i podzieliłam sobie wszystko kolorowymi koszulkami (mają kolorowe krawędzie) wiec łatwo mi wszystko odszukać. Segregator mamyginekolog dla mnie miał za maly format i jak składałam te kartki z wynikami to później musiałam wszystkie wyciągać, rozkładać i szukać odpowiednich. 🌸
Dla mnie też niewygodny ten segregator jest ☹ no ale juz kupiłam to pouzywam 😂

Ja tak od Dziecka mam strasznie dużo pije 😅 Tata się że mnie śmiał że mi tylko cysternę wody podłączyć i będę zadowolona 😂
Mój młodszy tak ma :) jemu zaproponujesz sok a on zawsze wodę wybierze :) pije ilości hurtowe wody a do tego je ilości hurtowe (zjada swoje, dokańcza po bracie niejadku i pyta o dokładkę 🙈😂 ) a najlepsze że po nim wcale nie widać bo to tornado energii jest 😁

Dziewczyny, w czym trzymacie swoje wyniki? Mam tego coraz więcej, na razie noszę w takiej grubej koszulce, ale zaraz się sama pogubię w tym :( Macie jakieś zgrabne organizery do polecenia? Wiem o segregatorze mamy ginekolog, on jest duży?
Ja mam wszystkie wyniki online bo robię w synevo i od razu moja lekarka ma do nich dostęp ale słyszałam ze zwykły segregator z koszulkami sprawdza się bardzo dobrze 😁

Od urodzenia można używać chust :) polecam tkane :) można wtedy używać od urodzenia do kilku lat zależy kto ma ile siły dźwigać 😁 u mnie młodszy był chustowany przez męża od drugiego tygodnia życia do pół roku :) bardzo polecam :)

Ja mówie o takim turystycznym w góry. W chuście to sobie po mieście kawałek mogę, w góry bym z tym nie poszła na pewno ;)

Coś takiego mi po głowie chodzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry