Karanga
Fanka BB :)
Bardzo często polecany, jeszcze za czasów mojej pierwszej ciąży osiem lat temu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo często polecany, jeszcze za czasów mojej pierwszej ciąży osiem lat temu
No z tymi granicami to jeszcze zobaczymy. Pewnie u mnie tu na wiedenskich grupach beda pisac czy przejechali w tygodniu bez problemu to bede informowaca co do tesciowej...tak ja wiem ze wybuchne i to czuje ze juz w krotce bo dzis ledwo sie wstrzymalam. W ogole nie rozumiem jak mozna nie szanowac kogos decyzji. Zreszta prywatnosci tez. Bardzo zle sie dzis czulam i lezalam/spalam caly dzien prawie a ona co chwile wlazila mi do pokoju z glupimi pytaniani typu a moze arbuzem a moze marchewka...mialam za chwile wrazenie ze sie zapyta czy mi nocniczka nie przyniesc
i ten tekst "co bedziesz w nocy robic jak teraz spisz"... dzis juz naorawde osiagnela prawie najwyzszy poziom mojej irytacji. Byl moment ze mialam ochote skoczyc i jej oczy wydłubac
ale wygadalam sie rodzicom, narzeczonemu i mi przeszlo. Wszyscy twierdzimy (w tym jej wlasny syn) ze to kobieta majaca nie po kolei w glowie....
O dziękuję❤a zadowolona byłaś z wizyty? Który masz tydzień teraz? Mam tam co prawda 350 km w jedną stronę,ale zawsze to bliżej niż do PolskiTak dobrze pamiętasz ja mieszkam w okolicach Oslo bylam prywatnie u polskiego ginekologa w oslo u dr Tomali przyjmuje w Ankar klinikhttp://www.ankerlegesenter.no (pierwsza wizyta 1400kor)
Używałam w ciąży z synem. Lubiłam bardzo i teraz na pewno też tego będę używać. Brzuszek miałam duży a rozstępów nie mam wcale. Oczywiście, nie zakładam, że to tylko cudowne działanie tego kremu. Ale może jednak troche zwiekszył elastyczność skóry
Ja przyznam szczerze, że trochę zaczęłam wychodzić do ludzi. Widujemy się z moimi rodzicami, byliśmy u teściów ostatnio, widziałam się też z moją przyjaciółką na spacerze.Właśnie przyjaciółka ze swoją bratowa A mi również bliska osoba przywiozly mi sushi własnoręcznie robione. A ja siedzę i becze tak za nimi tęsknięjuż mi bokiem ten koronawirus wychodzi, choć myślę że tu hormony maja duze znaczenie...
Mam tą serię ,masełko natluszczajace na brzuch i balsam w tubce, uwielbiam
@Tymon'sMom nie dalej jak tydzień temu w Polsce tez śniegiem sypnęło. Na pewno na Mazurach i u podnóża gor. Jak mi siostra i koleżanka zdjęcia wysłały to oczy przecierałem ze zdziwienia. Wroclaw jest chyba najcieplejszym miastem w Polsce wiec tu raz/dwa razy w roku poprószy i zaraz topnieje ;<
Dzisiaj tam w gorach ponoć było 12 stopni w cieniu. Ale idąc pod górkę i w słońcu to w samym t-shircie bo się można było ugotować.
@Ragda ja mam ten, koleżanka mi polecała. Ale ja się cudów nie spodziewam bo niestety mam skłonności do rozstępów. Na szczęście mam też męża skłonnego rozumieć moje próżne zachciewajki więc nastawiam się na laser![]()
Właśnie przyjaciółka ze swoją bratowa A mi również bliska osoba przywiozly mi sushi własnoręcznie robione. A ja siedzę i becze tak za nimi tęsknięjuż mi bokiem ten koronawirus wychodzi, choć myślę że tu hormony maja duze znaczenie...
Gratulacje dla Was i dużo zdrówka dla Ciebie i dzidziusiaCześć Dziewczyny, dołączę i ja szczęśliwych przyszłych mam. Obecnie idzie 7 tydzień ☺ wczesna ciąża jeszcze z terminem na 29.12! Z mężem staraliśmy się 1,5 roku o dzidziusia. Mąż miał fatalne wyniki nasienia (ponad 90% nieruchomych plemników). Ponad pół roku brał leki przepisane przez urologa, zmienił diete, schudł, faszerował się witaminami. Jakie było moje zdziwienie, gdy końcem kwietnia zobaczyłam dwie kreski na teście. Dla nas to Cud, bo inaczej nie mam wyjaśnienia, że przy takich wynikach męża nam się udało!Serduszko bije ❤ bardzo się boję, żeby wszystko było dobrze z maluszkiem. Kolejna wizyta 25 maja. Trzymajcie kciuki
![]()
Ja przyznam szczerze, że trochę zaczęłam wychodzić do ludzi. Widujemy się z moimi rodzicami, byliśmy u teściów ostatnio, widziałam się też z moją przyjaciółką na spacerze.