Ja tylko leżę -siedzę-leżę więc kondycji zero !!!!! Ciągłe bóle i ja mam ale już się nimi nie martwię aż tak jak na początku. Zaczęłam już kupować wyprawkę to moja pierwsza ciąża więc nic nie mam i wszystko jest dla mnie nowością. W piątek do lekarza to wkońcu wyrwe się z domu
reklama
Moska1
Fanka BB :)
Ja również leżę, choc leżenie nie jest już takie przyjemne, na plecach ciężko się oddycha, obroce się na prawy bok to chwile poleżę i kłuje mnie coś tam, wiec co chwile muszę zmieniać pozycje. U mnie również pierwsza ciąża ale wyprawkę już prawie cała mam Teraz pozostało mi czekac do 3 grudnia
karolinakychy
Ja również leżę, choc leżenie nie jest już takie przyjemne, na plecach ciężko się oddycha, obroce się na prawy bok to chwile poleżę i kłuje mnie coś tam, wiec co chwile muszę zmieniać pozycje. U mnie również pierwsza ciąża ale wyprawkę już prawie cała mam Teraz pozostało mi czekac do 3 grudnia
Ja odkąd śpię tylko na lewej stronie nie czuje bólów w plecach. Polecam włożyć poduszkę między kolana, pod brzuch i położyć się na lewym boku. Po trzech nockach powinno być już lepiej [emoji4]
Ja mam termin na 2 grudnia [GROUP=][/GROUP] Ja czekałam z wyprawką do bezpiecznego czasu. Za wiele się działo od początku ciąży ale teraz nadrabramJa również leżę, choc leżenie nie jest już takie przyjemne, na plecach ciężko się oddycha, obroce się na prawy bok to chwile poleżę i kłuje mnie coś tam, wiec co chwile muszę zmieniać pozycje. U mnie również pierwsza ciąża ale wyprawkę już prawie cała mam Teraz pozostało mi czekac do 3 grudnia
Proszę o dodanie do prywatnej grupy, termin w święta
Ja dziś jadę do lekarza na badania, minęło 12 dni od ostatniego usg ciekawa jestem jak dziewczyny rosną bo ja prawie kilo przybrałam
Jeśli chodzi o leżenie na lewym boku to może warto poczytać o tym, wszędzie mimo wszystko zaleca się spanie na prawym aby nie obciążać serca albo w razie konieczności na plecach z uniesionymi lekko nogami
Jeśli chodzi o leżenie na lewym boku to może warto poczytać o tym, wszędzie mimo wszystko zaleca się spanie na prawym aby nie obciążać serca albo w razie konieczności na plecach z uniesionymi lekko nogami
kin28
Powiem Ci że mnie zaskoczyłaś. Wszędzie piszą, żeby spać, leżeć właśnie na lewym boku, bo na prawym czy plecach ciężka macica ogranicza krążenie.Ja dziś jadę do lekarza na badania, minęło 12 dni od ostatniego usg ciekawa jestem jak dziewczyny rosną bo ja prawie kilo przybrałam
Ja odkąd śpię tylko na lewej stronie nie czuje bólów w plecach. Polecam włożyć poduszkę między kolana, pod brzuch i położyć się na lewym boku. Po trzech nockach powinno być już lepiej [emoji4]
A to prawda. Też tak robię inaczej nie spałabym - roluje kołdre, ściskam między kolana a reszta pod brzuch.
Dzisiaj miałam test z glukozyą- mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Nie mogę stać, kiedy potem chce iść- boli mnie w plecach na dole. W tej ciąży tylko stękam i leżę, leżę bo lekarz kazał. Nic tylko czekać do grudnia. Mam tylko nadzieję że maluch nie wybierze sobie wigilii jako porę do narodzin- będą moje pozostałe 2 maluchy z tatą święta spędzały
reklama