reklama
Magdab81
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny. Ja w koncu na urlopie. Ale nie fajnie sie zaczął bo mam rozwolnienie i nie wiem od czego. Mam nadzieje ze to żaden wirus..
O ile dobrze kojarzę węgiel aktywny lub smecte możesz spokojnie wziąć na biegunkę.. udanego odpoczynku
brak..wyobraźni
Witam dziewczyny
Ja dzisiaj dostałam właśnie list o usg prenatalnym i pappa
4/06 odliczam hi hi to moje drugie usg będzie, wiec tym bardziej jestem jak w skowronkach [emoji847]
Ja dzisiaj dostałam właśnie list o usg prenatalnym i pappa
4/06 odliczam hi hi to moje drugie usg będzie, wiec tym bardziej jestem jak w skowronkach [emoji847]
Lilijanka85
Tak i każdy probiotykO ile dobrze kojarzę węgiel aktywny lub smecte możesz spokojnie wziąć na biegunkę.. udanego odpoczynku
kasiaaaaaa
Hej
A u nas dziś w miare.ladna pogoda.tylko.duszno. Rano.poszlam.do.sklepu potem z psem a teraz biore.sie.za.sprzwranie i obiad. Caly czas z mezem.myślimy nad imieniem dla chlopca i.jest burzliwie a dzis.dostalam.kwiatki.na.dzien mamy ❤ slodziak )
A u nas dziś w miare.ladna pogoda.tylko.duszno. Rano.poszlam.do.sklepu potem z psem a teraz biore.sie.za.sprzwranie i obiad. Caly czas z mezem.myślimy nad imieniem dla chlopca i.jest burzliwie a dzis.dostalam.kwiatki.na.dzien mamy ❤ slodziak )
Joasia..
Czesc dziewczyny. Okropnie mnie całą noc glowa bolala,nie moglam spac mimo,ze wzielam Apap.Nad ranem do tego zaczal mnie brzuch bolec i dostalam brązowo-czerwone plamienie. Pojechalam na IP. Na szczescie wszystko dobrze; dzidzi rosnie 5,30cm,153puls,12+0 wedlug usg(wedlug om 11+5).Nawet nie wiecie jak mi ulzylo!❤ Podobno krwiak sie wchlania i niewiele z niego zostalo- stad te plamienie,oczyszcza sie. Mam Dopegyt odstawic narazie na nadcisnienie bo za nisko mi spada( ost.te dolne mialam 2razy po 40tylko).Tylko glowa jak bolala tak boli zroblam sobie kawe i czekam,moze pomoze.. Teraz w pon.jeszcze usg prenatalne. Ps. Dostslam zielone swiatlo na krotkie spacery wreszcie Milego dnia!!
Cześć. My dziś z mężem mamy wychodne wieczorem. Idziemy na balet do opery. O ile oczywiście mąż zaraz mi nie zaśnie po całym przedpołudniu pracy na działce
Ja jeszcze czuje się w kratkę. Co drugi dzień mam gorszy. Na razie dopóki chodzę do pracy, a całe po południa spędzam z dzieciakami, wiadomo mieszkanie też trzeba ogarnąć to nie będzie pewnie lepiej. Także czekam na urlop.
Ja jeszcze czuje się w kratkę. Co drugi dzień mam gorszy. Na razie dopóki chodzę do pracy, a całe po południa spędzam z dzieciakami, wiadomo mieszkanie też trzeba ogarnąć to nie będzie pewnie lepiej. Także czekam na urlop.
reklama
Lusia125
Hej dziewczyny miała któras z was w wynikach posiewu moczu bakterie escherihie coli? Być może źle napisałam nazwę ale każdy wie o co chodzi ja właśnie odebrałam wynik muszę wykupić leki które lekarz mi wypisal w razie tego typu wyników... Za mną zle wyniki moczu chyba bd się ciągnąć do końca...