reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

My jeszcze nie myśleliśmy nad imieniem, badania połówkowe mam dopiero 17.7 i wtedy poznamy płeć, chyba że namówię męża i pójdziemy na dodatkowe usg, może akurat maleństwo pokaże co nie co [emoji39] jeśli nie to pozostaje mi czekać do lipca. Dopiero wtedy będziemy myśleć nad imieniem [emoji4]

Macie tez delikatne skurcze w dole brzucha ?? Ja mam takie odczucie kilka razy dziennie.

To mój brzuchol rano przed śniadankiem [emoji4]
IMG_1177.JPG

reklama
Wiem co czułas..tez sie strasznie denerwuje przed poniedzialkowym usg prenatalnym a smutna wiadomosc od Mama2018Mama2019 jeszcze spotegowała moj strach.. Ciesze się,ze wszystko u Cb dobrze❤i mam nadzieje,ze i ja w pon.sie uspokoje:)
Trzymamy kciuki na pewno.wszystko bedzie dobrze a dzidzia rozwija sie.prawidlowo ❤

My dla dziewczynki mamy wybranr zgodnie bez problemów, a dla chłopca wiem, że się nie dogadamy.. Wymieniłam wszystkie możliwe imiona jakie nadają się dla dziecka, to żadne się mu nie spodobało więc będę walczyć o swoje i będzie Franek albo Feliks :)
A ja wlasnie myslalam ze bedzie dziewczynka.dogadalismy sie co do imienia dla niej a tu niespodzianka chlopak :D

Ja ostatnio byłam na weselu i 2/3 kobiet było ubrane na czarno, ja też [emoji39]
Powiem szczerze że jestem zaskoczona :p no ale skoro tak to chyba pójdę w czarnej bo ona jest taka ze ściągaczem w talii a później jest luźna to ja będę się swobodnie czuła i dzidzi nie będzie nic uciskać :D

Hej.
Nie wyspana jestem... Arek przyjechał wczoraj i jakoś nacieszyć się sobą nie możemy (nie daje mi spać) [emoji12] Ale nie narzekam, bo mi się chce hehe
Jedziemy dzisiaj na Dni Złotoryji, bo dziecko nasze ma chęć na pajde pieczoną ze smalcem, skwarkami i ogórkiem kiszonym. I nie ważne, że mogę sobie to zrobić w domu. Ja chcę i już!
[emoji23][emoji23][emoji23] Arek stwierdził, że jak to zachcianka dziecka, to musi być spełniona haha.
Wieczorem przychodzą goście, a ja kompletnie nie wiem co przygotować, żeby się nie pierdzielić dwóch godzin z szykowaniem. Macie jakiś pomysł na kolacje? Chłopaki na pewno whiskey będą chcieli wypić, bo się dawno nie widzieli.

reklama
Ja wczoraj do 3 w nocy nie spalam bo meczyly mnie wymioty, nie mialam czym wiec zolcia wymiotowalam, ehh..

Do góry