Anusiak1990
Fanka BB :)
Wg usg 12+5 i tego sie mam trzymacMi sie podoba nosek a ktory to.u ciebie tc ? Bo.chyba mamy podobny i tez chlopakow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg usg 12+5 i tego sie mam trzymacMi sie podoba nosek a ktory to.u ciebie tc ? Bo.chyba mamy podobny i tez chlopakow
No ja też już po krwi i też uboższa o 345złJa już po krwi, 316zł uboższa.. ostatnio 116 dałam, za leki 120, jak tak dalej pójdzie to wyląduje pod mostem
Kochana chodzi mi o 227 mm, chyba pomyłka albo brak przecinka [emoji6]
Hej, cały dzień mam mdłości i bóle brzucha. Psychika też jeszcze się goi. Myślę o dziecku i wtedy mi lepiej. Chciałabym synka, ale co będzie będę kochać ahh.Dzień dobrek. Po ostatnich akcjach w szkole wybrałam się dzisiaj na basen pilnować klasy. Tyle było rodziców na wywiadówce co skakali że dzieci takie czy srakie a jak przychodzi co do czego to nie ma nikogo... Dzisiaj na basenie nie pojawił sie zaden rodzic. Ciekawe jak Pani ma ogarnac sama dwie szatnie....
A tak poza tym jak sie dziewczynki dziś czujecie?
Na zdjęciach glowka podobno zaznaczony pisiorek i pupa z nozkami.
Bylam na wizycie dzisiaj i lekarka maglowala mnie pol godziny w gabinecie oczywiście plumkla mi krew na samolocie i zrobila mi kolejne usg i to napewno kosmowka na przedniej ścianie a w prenatalnych mam wpisane ze niby jest na tylnej i lekarka powiedziala ze tak trochę na odpiernicz zrobione te usg no ale trudno. Doatalam kolejna dawke lekow i mam brac nospe 3x1 zapobiegawczo ale kurcze boje sie i chyba sobie daruje niewiem co robic
TakKurde to jak ta od prenatalnych kosmowki na przedniej ścianie nie widziała to i ciort wie czy to napewno chłopczyk :/
Na tej wizycie dzisiaj babeczka potwierdziła chłopczyka ?
U mnie też tsh maleje ostatni wynik to 0,5. Ważne są właśnie jeszcze te proporcje ft3 i ft4. Pytałam ostatnio lekarza czy to tsh nie jest za niskie. Mówi że narazie jest wszystko w normie więc się nie martwi y. Zobaczymy czy dalej będzie spadać. Powiedział również że lepiej takie niskie niż za wysokiePodobno tsh w pierszym trymestrze może tak skakać i być lekko poniżej normy i wgl normy dla kobiet w ciąży są inne. Mamaginekolog podaje takie:
TSH I trymestr 0,009-3.18 mIU/l
TSH II trymestr 0,05-3,44 mIU/l
TSH III trymestr 0,11-3,52 mIU/l
Ale skoro jak czytałam idziesz do endokrynologa to oprócz podstawowego tsh zrób sobie jeszcze ft3 i ft4 to też jakieś oznaczniki tarczycowe są. Mój lekarz nic mi nie odpisał na temat tego wyniku myślę że za dwa tyg jak skończę pierwszy trymestr powtórzę tsh i wtedy dopiero do endokrynologa pójdę.
Ogólnie na tych prenatalnych jak sie pytalam o ta kosmowke to mi powiedzial ze wszystko ok a czemu sie pytam no to mu mowie ze krwawie plamie na co powiedział ee to jeszcze 2 tygodnie i ptzestanie samo brac lekiKurde to jak ta od prenatalnych kosmowki na przedniej ścianie nie widziała to i ciort wie czy to napewno chłopczyk :/
Na tej wizycie dzisiaj babeczka potwierdziła chłopczyka ?
To ja 12+2 bliziutko jestesmyWg usg 12+5 i tego sie mam trzymac