reklama
Anusiak1990
Fanka BB :)
Niestety jeszcze nie ale wzielam teraz druga dawke cyclknaminy mam nadzieję że to zatrzyma plamienie bo niedługo musze wyjezdzac i nie ukrywam ze boje sie tej drogi.Anusiak daj znac jak z plamieniem skonczylp.sie ?
kasiaaaaaa
No przed ciaza to tez mialam z wziernikiem a odkad.jestem w ciazy to nie.Mnie nigdy nie bolało z wziernikiem, w sumie nie pamiętam czy odkąd jestem w ciąży go wkladala ale tak to zawsze, nigdy nie czułam jakiegoś dyskomfortu.
kasiaaaaaa
Trzymam.kciuki zeby bylo ok.Niestety jeszcze nie ale wzielam teraz druga dawke cyclknaminy mam nadzieję że to zatrzyma plamienie bo niedługo musze wyjezdzac i nie ukrywam ze boje sie tej drogi.
Prenatalne ? Pierwszy raz słyszę ? Ale pewnie są wyjątki
Tak, bo pytałam jak będą wyglądać. Mówiła że dopochwowo i przez brzuch
Ja też mam za tydzień prenatalne może nie liczę, że zniknie ale mógłby się zmniejszyć byłoby to dla mnie pocieszające ale gdzieś czytałam że do 20 tyg może się wchłaniać:/Dzięki za odp. Też właśnie mam taką sytuację i jak pytałam lekarza czy to dobrze czy niedobrze że plamien nie ma to powiedział że nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. Powiedział że jeśli dziecko będzie prawidłowo rosło to wypchnie tego krwiaka i się wchlonie. Najważniejsze żeby krwiak nie utrudnial wzrostu dziecka ale na to wpływu nie mamy. Mam usg genetyczne za tydzień i liczę że już go nie będzie
kasiaaaaaa
Ja dzwonilam.i pytalam.pani powiedziala ze sie wykonuje tylko przez brzuch w tym tc wiec dziwne w sumie ze ty bedziwsz miec dopochwowo ale moze zalezy gdzie sie robi.sama.nie wiemA Wy prenatalne macie tylko przez brzuch?
reklama
emilqqs
No to faktycznie może teraz w ciąży miałam bez. Takie są emocje jak się wejdzie do gabinetu że wcale tego faktu nie zarejestrowałamNo przed ciaza to tez mialam z wziernikiem a odkad.jestem w ciazy to nie.