reklama
Dzień dobry po weekendzie. dopiero nadrobiłam wszystkie wpisy. W weekend byliśmy w Zakopanem więc nie było kiedy czytać. Było bardzo fajnie. Byliśmy na balu więc się wytańczyłam choć starałam się być bardzo ostrożna. Do tego non stop było mi niedobrze i wymiotowałam co jakiś czas, za to pogodę mięliśmy cudną i cieszyłam się z przebywania na świeżym powietrzu.
Co do bóli w krzyżu- mnie ciągle coś boli w plecach ale staram się to jakoś sobie tłumaczyć.
Czuję też rozciąganie w pachwinach i bóle brzucha- ale nie takie skurczowe- bardziej jak niestrawność połączona z bólami okresowymi trochę.
Odpukać nie plamię od 2,5 tygodnia tfu tfu. W środę idę na usg i już się nie mogę doczekać jak zobaczę fasolkę
Co do bóli w krzyżu- mnie ciągle coś boli w plecach ale staram się to jakoś sobie tłumaczyć.
Czuję też rozciąganie w pachwinach i bóle brzucha- ale nie takie skurczowe- bardziej jak niestrawność połączona z bólami okresowymi trochę.
Odpukać nie plamię od 2,5 tygodnia tfu tfu. W środę idę na usg i już się nie mogę doczekać jak zobaczę fasolkę
Anusiak1990
Fanka BB :)
Joasia..
Dzien dobry Pare z Was wspomnialo o basenie - no ja tez czekam tylko na zielone swiatło od gin.i mam zamiar chociaz raz w tyg.plywac,juz nie moge sie doczekac. Ja wizytuje dopiero za tydzien ale trzymam kciuki za dzisiejsze Wasze wizyty!! Pokazcie zdjecia z usg koniecznie hihi
Milego dnia mamusie ❤
Milego dnia mamusie ❤
Ja już w domu wracam do rzeczywistości. Dzień doberek Zobacz załącznik 974829
Pięknie!!! Który to tydzień?
Anusiak1990
Mam 11+6 plus minus 4 dni czyli pokrywa sie z usg ze szpitala bo tam bylo rowne 12tc w sobotę. Dostałam leki przeciwkrwotoczne i diagnoza odklejanie kosmowki umiejscowionej na przedniej ścianie macicy. Nie wesolo zagrozenie do konca ciazy najprawdopodobniej wskazania do cc okaze sie po dalszym rozwoju sytuacji lozyska
anieok
12+0Pięknie!!! Który to tydzień?
brak..wyobraźni
Mam 11+6 plus minus 4 dni czyli pokrywa sie z usg ze szpitala bo tam bylo rowne 12tc w sobotę. Dostałam leki przeciwkrwotoczne i diagnoza odklejanie kosmowki umiejscowionej na przedniej ścianie macicy. Nie wesolo zagrozenie do konca ciazy najprawdopodobniej wskazania do cc okaze sie po dalszym rozwoju sytuacji lozyska
Łożysko się jeszcze może przesunąć to dopiero koniec pierwszego trymestru
Będzie dobrze ..
U
użytkownik 190
Gość
Dzień dobry wszystkim
Anusiak1990 Piękne zdjęcie
U nas dzisiaj piękna pogoda, aż chce się żyć
Mnie kręgosłup boli przez całą noc ,ale my mamy za miękki materac. Powinniśmy szybko go zmienić bo im później tym będzie gorzej.
Mnie wczoraj wieczorem naszła ogromna chęć na frytki z keczupem już nie pamiętam kiedy je ostatni raz jadłam.
Udanego dnia i samych pozytywnych wieści
Anusiak1990 Piękne zdjęcie
U nas dzisiaj piękna pogoda, aż chce się żyć
Mnie kręgosłup boli przez całą noc ,ale my mamy za miękki materac. Powinniśmy szybko go zmienić bo im później tym będzie gorzej.
Mnie wczoraj wieczorem naszła ogromna chęć na frytki z keczupem już nie pamiętam kiedy je ostatni raz jadłam.
Udanego dnia i samych pozytywnych wieści
reklama
Anusiak1990
Wiem wiem byle by się nie odklejalo ale mam naprawdę super lekarza wszystko wytlumaczyla co i jak moze byc najgorzej a jak najlepiej. Takze teraz w środę prenatalne a w czwartek znowu wizytaŁożysko się jeszcze może przesunąć to dopiero koniec pierwszego trymestru
Będzie dobrze ..