reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Trzymam kciuki za wizytujące [emoji3590][emoji3590] Ja już jutro wizyta, nie mogę się doczekać, chce wiedzieć na czym stoję. I spytam czy już mogę rower i basen, bo brakuje mi tego bardzo, mam nadzieje że już pozwoli :D

reklama
Witam Was wszystkie[emoji4]
@anirak84 ja stwierdziłam ze z roweru nie będę rezygnować chyba ze bede miała juz większy brzuch. [emoji6]
@Magdalena S ja tez dzisiaj wizyta na 15 a ty? Trzymam kciuki![emoji173]
Ja miałam dzisiaj koszmar ze dziecko znowu nie żyło, ze jakas depresje miałam i wogole inne pierdoly. Dobrze ze dzisiaj sprawdze czy wszystko okej . Musze jeszcze bilety kupic, zakupy. Troche mam do roboty [emoji87]

Ja mam na 12:50 [emoji16]
Brzuch mnie dziś pobolewa, piersi aż pieką i te przeklęte plecy [emoji849] mam nadzieje, że wszystko jest w porządku [emoji173]️ w niedziele mam zamiar wyciągnąć męża na małe zakupy [emoji854] muszę sobie spodnie jakieś kupić bo wszystkie mnie uwierają szczególnie po południu, a na sukienki niestety jest jeszcze u nas za zimno, tym bardziej, że w pracy siedzę za biurkiem, a ja bardzo zmarzluch jestem [emoji28]

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)

Ja spodnie kupiłam sobie za Waszą radą na targu, wyglądają super a kosztowały 25 zł :) na gumce, nic nie uciska :)

Co do wizyty ja za tydzień w środę dopiero i też nie mogę się doczekać .. ostatnia była 8.05. co do bólu w krzyżu, nie odczuwam nic :)

A ja dziś właśnie zdecydowałam że pojadę rano do pracy na rowerze i oto jestem :) lekarz dał zielone światło a ja mam wrażenie, że przez brak ruchu moja przemiana materii tylko zwalnia... Więc póki co mam zamiar jeździć na rowerze i chyba wracam do ćwiczeń dla kobiet w ciąży :)

Miłego dnia !

Super [emoji173]️
ja tez muszę się porozglądać za takimi ćwiczeniami, jestem raczej z tych leniwych osób, ale chciałabym wzmocnić jakoś trochę kręgosłup i rozruszać kości [emoji28] a minimum raz w tygodniu będę chciała chodzić na basen tylko problem mam taki, że nie lubię zimnej wody [emoji28][emoji28]

Cześć dziewczyny :)

Ja spodnie kupiłam sobie za Waszą radą na targu, wyglądają super a kosztowały 25 zł :) na gumce, nic nie uciska :)

Co do wizyty ja za tydzień w środę dopiero i też nie mogę się doczekać .. ostatnia była 8.05. co do bólu w krzyżu, nie odczuwam nic :)

A ja dziś właśnie zdecydowałam że pojadę rano do pracy na rowerze i oto jestem :) lekarz dał zielone światło a ja mam wrażenie, że przez brak ruchu moja przemiana materii tylko zwalnia... Więc póki co mam zamiar jeździć na rowerze i chyba wracam do ćwiczeń dla kobiet w ciąży :)

Miłego dnia !

Super [emoji173]️
ja tez muszę się porozglądać za takimi ćwiczeniami, jestem raczej z tych leniwych osób, ale chciałabym wzmocnić jakoś trochę kręgosłup i rozruszać kości [emoji28] a minimum raz w tygodniu będę chciała chodzić na basen tylko problem mam taki, że nie lubię zimnej wody [emoji28][emoji28]

Na badanie w tych mniejszych basenach w sumie brodzikach :D jest ciepła woda. Ja nieraz pływałam w takim właśnie, w dużym się jakoś boje bo niedawno nauczyłam się pływać. Ja pytałam ginekolog o basen - odradzała, ze względu na infekcję. Dlatego ja basen w ciąży odpuszczam :) a ja ćwiczyć i ruch lubię, tylko teraz była przerwa bo czułam ten ból w podbrzuszu i się bałam, że coś może jest nie tak. Ale przeszło, więc wracam :)

Ja na basenie bylam jakies 2 tyg temu i fajnie bylo. Ale pojde nastepnym razem chyba jak juz brzuch bedzie wiekszy i kregoslup bedzie dokuczal.
Wczoraj zrobiłam sobie trening dla ciężarnych rozluzniajacy i wzmacniajacy kregoslup i powiem wam ze w nocy sie juz tak nie meczylam, moze dzisiaj go znowu zrobie.

Boze, zobaczylam wczoraj truskawki w ogloszeniu na facebooku.. Nigdy nie mialam szalu na truskawki, zawsze objadalam sie czeresniami to wczoraj az mi pachnialo truskawkami i o o 18 chlopak pojechal do znajomego po nie a ten specjalnie polecial na pole zerwac 2 lubianki haha :D podobno niepryskane !

Ja na basenie bylam jakies 2 tyg temu i fajnie bylo. Ale pojde nastepnym razem chyba jak juz brzuch bedzie wiekszy i kregoslup bedzie dokuczal.
Wczoraj zrobiłam sobie trening dla ciężarnych rozluzniajacy i wzmacniajacy kregoslup i powiem wam ze w nocy sie juz tak nie meczylam, moze dzisiaj go znowu zrobie.
Pokazalabys co to za trening?

reklama
Do góry