reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Hahaha ja tez powoli mam takie humorki :D dodatkowo znowu wrocil mi wech x milion i znowu mnie mdli. Malo tego wczorajszs migrena to mnie wykonczyla. A dzis chodzi za mna cos dobrego a nie wiem co :(

reklama
Mnie od wczoraj męczy węch. Wszystko czuje tak mocno, okropne. Wieczorem wczoraj zwyzywałam chłopaka, bo miał piżame prosto z prania, no tak mocno pachniała... zdjął bluzke, to oberwał że on zbyt mocno pachnie :D Nie dogodzi się haha, nic nie mogę powąchać bo zaraz mdli

I dupa blada, wymioty wróciły ze zdwojoną siła [emoji30] zwróciłam jedzenie z całego dnia [emoji849][emoji849] ehhhh już się tak cieszyłam [emoji30]

Eh nie mam siły, od rana mdłości okropne, a dziś na uczelni do 17. 30, boje się że będę tam wymiotować.

Ja wstałam z okropnym bólem głowy. Póki co zwalam to na pogodę bo się chmurzy i jest brzydko a wczoraj było pięknie. Nawet grilla odpalilismy wieczorem bo obiecałam 3 letniemu siostrzencowi no i wiadomo nie było wyjścia.

A wy jak się dziś czujecie?

Ja wstałam z okropnym bólem głowy. Póki co zwalam to na pogodę bo się chmurzy i jest brzydko a wczoraj było pięknie. Nawet grilla odpalilismy wieczorem bo obiecałam 3 letniemu siostrzencowi no i wiadomo nie było wyjścia.

A wy jak się dziś czujecie?
U nas od rana piękne słoneczko,ale troche zimno ja narazie powiedzmy ,że ok trochę cos mnie gardlo boli ale pije rumianek oby pomogl;)

Eh nie mam siły, od rana mdłości okropne, a dziś na uczelni do 17. 30, boje się że będę tam wymiotować.
A który to tydzień? Pamiętam jeszcze niedawno pisałaś że nie masz dolegliwości ale niestety każda z nas to chyba czeka... :/Powodzenia. Ja od 2 tyg mdłości zazwyczaj w porze przed południem i wieczorem ale póki co bez wymiotów i mam nadzieję że nie przyjdą. Chociaz wczoraj to mnie tak napinalo, cieszyłam się tylko że pies nie chciał wyjść na spacer w tym czasie bo byłam sama i nie dałabym rady ale po ok 2 h przeszło...

A który to tydzień? Pamiętam jeszcze niedawno pisałaś że nie masz dolegliwości ale niestety każda z nas to chyba czeka... :/Powodzenia. Ja od 2 tyg mdłości zazwyczaj w porze przed południem i wieczorem ale póki co bez wymiotów i mam nadzieję że nie przyjdą. Chociaz wczoraj to mnie tak napinalo, cieszyłam się tylko że pies nie chciał wyjść na spacer w tym czasie bo byłam sama i nie dałabym rady ale po ok 2 h przeszło...
9 :) Nie mogę narzekać, bo nie jest tragicznie, ale mimo wszystko mdłości są bardzo męczące i przyszły z dnia na dzień od razu takie mocne.. Mam tylko nadzieję, że do sesji znikną bo marnie to widzę [emoji23]
Ale zauważyłam, że na powietrzu tak nie męczą, jak jestem w pomieszczeniu i jeszcze dusznym to jest najgorzej

reklama
Do góry