Ja ostatnio pije ciągle herbatkę malina z żurawina. Bo moja ukochana mięta mnie obrzydza samym zapachem. a na gardło to pamiętam że babcia kazała zawsze płukać szałwia.U nas od rana piękne słoneczko,ale troche zimno ja narazie powiedzmy ,że ok trochę cos mnie gardlo boli ale pije rumianek oby pomogl
reklama
Ja dziś też zaczynam 11 tydzień. Ja dolegliwości ciążowych typu mdłości i wymioty nie miałam, a dziąsła na razie przestały boleć
Dziewczyny, czy wy odczuwacie delikatne kłucia w podbrzuszu? Mi nic nie dolegało, ale całą sobotę sprzątałam i zaczęłam czuć tam delikatne kłucia. Bez żadnych plamień.
Co do jedzenia, ja chipsów ogólnie nie jadałam ale w ciąży szczególnie nie, bo jednak nie można się w nich doszukać niczego dobrego dla zdrowia zwłaszcza teraz, gdy od nas zależy też zdrowie maluszka staram się unikać też kupnych ciastek i innych rzeczy, ze składem na pół opakowania
Miłego dnia!
Dziewczyny, czy wy odczuwacie delikatne kłucia w podbrzuszu? Mi nic nie dolegało, ale całą sobotę sprzątałam i zaczęłam czuć tam delikatne kłucia. Bez żadnych plamień.
Co do jedzenia, ja chipsów ogólnie nie jadałam ale w ciąży szczególnie nie, bo jednak nie można się w nich doszukać niczego dobrego dla zdrowia zwłaszcza teraz, gdy od nas zależy też zdrowie maluszka staram się unikać też kupnych ciastek i innych rzeczy, ze składem na pół opakowania
Miłego dnia!
Lusia125
Fanka BB :)
Staram się robić podobnie. Wolę chwycić warzywo albo owoc... Mimo że tam pewnie też chemia hehJa dziś też zaczynam 11 tydzień. Ja dolegliwości ciążowych typu mdłości i wymioty nie miałam, a dziąsła na razie przestały boleć
Miłego dnia!
martuśka0103
Ja samą żurawinkę tez pije mnie odrzuciło od zwyklej herbaty,a byłam normalnie uzależniona od niej hahaJa ostatnio pije ciągle herbatkę malina z żurawina. Bo moja ukochana mięta mnie obrzydza samym zapachem. a na gardło to pamiętam że babcia kazała zawsze płukać szałwia.
Lusia125
No pewnie czasem zdazy mi się garść chipsów zjeść hehe. Jakoś do ciastek mnie nie ciągnie jedynie herbatniki jem.Myślę że raz na jakiś czas to i paczka czipsow nie zaszkodzi czy ciastka sklepowe. Dopóki to nie jest podstawa diety to czasami można pogrzeszyc.
kasiaaaaaa
Hej
Ja wczoraj zjadlam lody i mdlilo mnie na maxa prawie do samego snu. Myslalam juz ze je zwrócę wiec dzis zero tego dobrego. U nas pochmurnie ale bardzo parno sie robi. Ja tez 11 tc w przyszlym tyg usg nareszcie na chipsy to tak mnie ochota nachodzi ze szok ale nie jem maz powiedzial ze mi zrobi z piekarnika takie domowe. jak myslicie kiedy bedziemy czuc pierwsze ruchy dzidzi ?
Ja wczoraj zjadlam lody i mdlilo mnie na maxa prawie do samego snu. Myslalam juz ze je zwrócę wiec dzis zero tego dobrego. U nas pochmurnie ale bardzo parno sie robi. Ja tez 11 tc w przyszlym tyg usg nareszcie na chipsy to tak mnie ochota nachodzi ze szok ale nie jem maz powiedzial ze mi zrobi z piekarnika takie domowe. jak myslicie kiedy bedziemy czuc pierwsze ruchy dzidzi ?
To samo sobie pomyślałam, że na owocach też na pewno jest chemia... Ale tego już nie unikniemy, czekam aż zaczną się owoce w sadzie
Mnie ciągle nabiera na smażone i frytki -mogłabym jeść codziennie, ale jakimś cudem się powstrzymuje... Ale za to wczoraj wpadła pizza ...
Dziewczyny wypróbowałam patent z kiwi na zaparcia i powiem Wam, że nie wiem czy to to pomogło... Ale jest lepiej choć nadal jestem wydęta jak balon i muszę chować brzuch bo mam wrażenie, że widać że jestem grubsza. A przypomniało mi się, jak zaraz właściwie po pozytywnym teście teściowa do mnie mówi bym uważała, bo bocian siedział koło naszego domu i nie chciał uciec hehe. Ale dalej nie wie, że coś przyniósł
A co do ruchów, ponoć już się nasze maleństwa powinny ruszać, a kiedy będziemy czuć .. też bym chciała wiedzieć
Mnie ciągle nabiera na smażone i frytki -mogłabym jeść codziennie, ale jakimś cudem się powstrzymuje... Ale za to wczoraj wpadła pizza ...
Dziewczyny wypróbowałam patent z kiwi na zaparcia i powiem Wam, że nie wiem czy to to pomogło... Ale jest lepiej choć nadal jestem wydęta jak balon i muszę chować brzuch bo mam wrażenie, że widać że jestem grubsza. A przypomniało mi się, jak zaraz właściwie po pozytywnym teście teściowa do mnie mówi bym uważała, bo bocian siedział koło naszego domu i nie chciał uciec hehe. Ale dalej nie wie, że coś przyniósł
A co do ruchów, ponoć już się nasze maleństwa powinny ruszać, a kiedy będziemy czuć .. też bym chciała wiedzieć
Paulina97
Hej dziewczyny miałam pojsc teraz na drzemke ale zasnąć nie moge a jestem zmęczona.
U mnie 8t1i doła mam bo w tym tyg w 1 ciąży serce bić przestało. Na szczęście w następnym tyg wizyta
Co do ruchów niby w 16tc sie czuje, niektóre kobiety moga poczuć szybciej kwestia indywidualna
U mnie 8t1i doła mam bo w tym tyg w 1 ciąży serce bić przestało. Na szczęście w następnym tyg wizyta
Co do ruchów niby w 16tc sie czuje, niektóre kobiety moga poczuć szybciej kwestia indywidualna
reklama
Lusia125
Eh teraz mnie wystraszylas ja 8t3d a wizytę miała 2 tyg temu a teraz kolejna jak noc się nie bd działo to 10 czerwca... A miałaś plamienia?Hej dziewczyny miałam pojsc teraz na drzemke ale zasnąć nie moge a jestem zmęczona.