reklama
1.89 zmieniłam od stycznia endokrynologa. Chodzę do najcudowniejszej kobiety na świecie! Bo wcześniej byłam u starego rypla który stwierdził że wynik 3.92 w 7tc był ok i że gin przesadza. A po poronieniu było prawie 5.Jakiego?
anieok
Fanka BB :)
Wczoraj na wizycie 60kgSuperrr.... Jaka masz wage jesli moge spytac bo widze ze jesteśmy strasznie rozmiarowo podobne
Moja stała waga to 58 ale po zimie przybyło
Anusiak1990
To u mnie jest duzo wiecej a wzrostu ile masz?Wczoraj na wizycie 60kg
Moja stała waga to 58 ale po zimie przybyło
anieok
Karypel jestem 158To u mnie jest duzo wiecej a wzrostu ile masz?
zielonoruda
1.89 zmieniłam od stycznia endokrynologa. Chodzę do najcudowniejszej kobiety na świecie! Bo wcześniej byłam u starego rypla który stwierdził że wynik 3.92 w 7tc był ok i że gin przesadza. A po poronieniu było prawie 5.
...niektórzy to powinni po prostu zawód zmienić...
Ale 1.89 - Wow! No to pięknie! Ja do endokrynologa we wtorek idę. Zobaczymy jak tam moje TSH wygląda.
kin28
Cudowny ten brzuszek Aż miło popatrzeć.
Może nie jest ogromny, ale dziś rano wstałam i ewidentnie widać różnicę, coś się pokazało pod tłuszczykiem
Fajnie macie! Ja nie mam już żadnej babci. A mojej mamie narazie nie powiem chociaż bardzo bym chciała. Bo jak poronilam to wygadala swojej siostrze a to największa plotkara w rodzinie i na drugi dzień wszyscy wiedzieli i swojej szwagierce która też powiedziała sasiadce a ta mi gratulowala jak wróciłam do pracy....Ja właśnie skończyłam gadać z Babcia - powiedziałam jej o serduszku bijącym, bardzo się cieszyła babcie są najlepsze.
No ta kobieta jest cudowna ona się pyta jak się czuje i jak samopoczucie nawet i wpisuje to w kartę. Jak poszłam do niej w styczniu po poronieniu to powiedziała że też poronila i że mam się nie poddawać opowiedziała mi pół swojego życia przytulila i powiedziała że trzyma kciuki i na każdej wizycie pokazuje że trzyma. Ona jest też specjalista chorób wewnętrznych więc się zna na wszystkim prawie. Taki lekarz z prawdziwego zdarzenia. I ma takie podejście że czuję się jakbym rozmawiała z koleżanką. Zawsze mierzy ciśnienie i obsluchuje....niektórzy to powinni po prostu zawód zmienić...
Ale 1.89 - Wow! No to pięknie! Ja do endokrynologa we wtorek idę. Zobaczymy jak tam moje TSH wygląda.
reklama
kin28
Ja babcie mam jedną, druga zmarła 26.12 więc jak usłyszałam na pierwszej wizycie ten termin eh, dziwnie tak.
Ale babcie mam kochaną, tylko raz że lubi dużo gadać, a dwa że dziecko bez ślubu.. wiecie. Dlatego wolę poczekać jeszcze bo ma serce chore to po co ją stresować [emoji28]
Ale babcie mam kochaną, tylko raz że lubi dużo gadać, a dwa że dziecko bez ślubu.. wiecie. Dlatego wolę poczekać jeszcze bo ma serce chore to po co ją stresować [emoji28]