reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Jeju juz godzina jazdy za mna ! Nie jezdzilam ze 3 tygodnie przez wymioty, a to instruktor nie mial terminu i mowie no jak dzis wsiade to nie odpale tego samochodu albo spowoduje wypadek ale poki co 0 uwag, ja sama sie dzis swietnie czuje za kierownica :O cos sie ze mna dzieje, na szczescie dobrego hahaha :D teraz godzine moj zmiennik pozniej znowu ja i zmiennik odwozi nas do domu. Wole wlasnie 1 zaczynac i 1 konczyc :)
Brawo TY:-)

reklama
Lekarka powiedziała że to 5 tydzień od zapłodnienia a 7 od pierwszego dnia ostatniego okresu.
Mam być szczera nie wróży to dobrze u mnie tak to wyglądało w październiku najpierw przyrost ok później za niski aż zaczął spadać niestety skończylo się poronieniem

Wiecie co a ja skończyłam kurs prawo jazdy ,zdałam wewnętrzny 2 lata temu i w międzyczasie poroniłam balam się później podchodzić do egzaminu bo byłam w 2 ciąży i się strasznie bałam jeszcze organizowalam swoj ślub przeprowadzałam się remontowałem wszystko naraz i teraz znów w ciąży ale w moim mieście otworzyli Word miasto malutkie i mówię sobie że w tym roku muszę to dokonczyc ....

Ja zaczęłam prawko robić jak miałam 18 lat A skończyłam mając 25 lat haha ale teraz nie wyobrażam sobie życia bez auta

Wiecie co a ja skończyłam kurs prawo jazdy ,zdałam wewnętrzny 2 lata temu i w międzyczasie poroniłam balam się później podchodzić do egzaminu bo byłam w 2 ciąży i się strasznie bałam jeszcze organizowalam swoj ślub przeprowadzałam się remontowałem wszystko naraz i teraz znów w ciąży ale w moim mieście otworzyli Word miasto malutkie i mówię sobie że w tym roku muszę to dokonczyc ....
Ja zaczelam w listopadzie skonczylam w marcu. Ale jak bym.wtedy wiedziala ze jestem w ciazy to bym zrezygnowala. Bo stres na egzaminie jest ogromny. Ja tyle.kasy na to wydalam ze z drugiej strony juz przy dzidzi bym.chyba na ten wwydatek sie nie zdecydowala

Hej. Troche nadrobilam.
Pisalyscie o imionach. Moj brzuuch to Mikołaj. Dla dziewczynki imienia nie mam.
Młodsza córka była Filipem przez pol ciąży :p

Co do prawka ja moje mam 12 lat. Zaczęłam 3 miesiace przed 18stka, a egzamin zdawałam w urodziny. Nie wyobrażam sobie go nie mieć. Nie lubie być od kogoś zależna.

Dostałam wczoraj na wizycie zgode na wyjazd nad morze :)

Ja prawko zrobiłam w 4 klasie technikum. Twierdzilam ze sie nie nadaje i tyle. Mój wtedy jeszcze chłopak ( dzis maz) zrobił mi niespodziankę i zapisał mnie na kurs już opłacony więc nie miałam wyjścia i musiałam iść. Zdałam za 1 razem (do dziś nie wiem jak to się stało) był to 20 marzec a 21 kwietnia w dzień moich urodzin było do odebrania tak że miałam najlepszy prezent. :) a teraz nie wyobrażam sobie nie mieć prawka i auta.

Hej. Troche nadrobilam.
Pisalyscie o imionach. Moj brzuuch to Mikołaj. Dla dziewczynki imienia nie mam.
Młodsza córka była Filipem przez pol ciąży :p

Co do prawka ja moje mam 12 lat. Zaczęłam 3 miesiace przed 18stka, a egzamin zdawałam w urodziny. Nie wyobrażam sobie go nie mieć. Nie lubie być od kogoś zależna.

Dostałam wczoraj na wizycie zgode na wyjazd nad morze :)
Mi też się podoba Mikołaj ale raczej nie przejdzie. A dziewczynka to Emilka.

To super, że masz zgodę na wyjazd ;)

reklama
Ja prawko zdałam za drugim razem, zaraz po 18stce, niby 2 lata już mam, ale nie jeżdżę. Znaczy okazyjnie, w weekendy raczej i na wsi. Boje się, nie czuję się zbyt pewnie, a na wsi to żywego ducha nie ma to sobie jeżdżę :)
Byłam na korkach, bo daje z matmy i dzis wyjątkowo 1.5h przed sprawdzianem. I ja padam i dziewczyna też już nie myślała...
Teraz zjem obiad i za godzinkę zmykam na pociąg, bo do babci jadę :)

Do góry