Brawo TY:-)Jeju juz godzina jazdy za mna ! Nie jezdzilam ze 3 tygodnie przez wymioty, a to instruktor nie mial terminu i mowie no jak dzis wsiade to nie odpale tego samochodu albo spowoduje wypadek ale poki co 0 uwag, ja sama sie dzis swietnie czuje za kierownica :O cos sie ze mna dzieje, na szczescie dobrego hahaha teraz godzine moj zmiennik pozniej znowu ja i zmiennik odwozi nas do domu. Wole wlasnie 1 zaczynac i 1 konczyc
reklama
MamaT
Fanka BB :)
Mam być szczera nie wróży to dobrze u mnie tak to wyglądało w październiku najpierw przyrost ok później za niski aż zaczął spadać niestety skończylo się poronieniemLekarka powiedziała że to 5 tydzień od zapłodnienia a 7 od pierwszego dnia ostatniego okresu.
U
użytkownik an
Gość
Wiecie co a ja skończyłam kurs prawo jazdy ,zdałam wewnętrzny 2 lata temu i w międzyczasie poroniłam balam się później podchodzić do egzaminu bo byłam w 2 ciąży i się strasznie bałam jeszcze organizowalam swoj ślub przeprowadzałam się remontowałem wszystko naraz i teraz znów w ciąży ale w moim mieście otworzyli Word miasto malutkie i mówię sobie że w tym roku muszę to dokonczyc ....
kasiaaaaaa
Ja zaczelam w listopadzie skonczylam w marcu. Ale jak bym.wtedy wiedziala ze jestem w ciazy to bym zrezygnowala. Bo stres na egzaminie jest ogromny. Ja tyle.kasy na to wydalam ze z drugiej strony juz przy dzidzi bym.chyba na ten wwydatek sie nie zdecydowalaWiecie co a ja skończyłam kurs prawo jazdy ,zdałam wewnętrzny 2 lata temu i w międzyczasie poroniłam balam się później podchodzić do egzaminu bo byłam w 2 ciąży i się strasznie bałam jeszcze organizowalam swoj ślub przeprowadzałam się remontowałem wszystko naraz i teraz znów w ciąży ale w moim mieście otworzyli Word miasto malutkie i mówię sobie że w tym roku muszę to dokonczyc ....
anieok
Hej. Troche nadrobilam.
Pisalyscie o imionach. Moj brzuuch to Mikołaj. Dla dziewczynki imienia nie mam.
Młodsza córka była Filipem przez pol ciąży
Co do prawka ja moje mam 12 lat. Zaczęłam 3 miesiace przed 18stka, a egzamin zdawałam w urodziny. Nie wyobrażam sobie go nie mieć. Nie lubie być od kogoś zależna.
Dostałam wczoraj na wizycie zgode na wyjazd nad morze
Co do prawka ja moje mam 12 lat. Zaczęłam 3 miesiace przed 18stka, a egzamin zdawałam w urodziny. Nie wyobrażam sobie go nie mieć. Nie lubie być od kogoś zależna.
Ja prawko zrobiłam w 4 klasie technikum. Twierdzilam ze sie nie nadaje i tyle. Mój wtedy jeszcze chłopak ( dzis maz) zrobił mi niespodziankę i zapisał mnie na kurs już opłacony więc nie miałam wyjścia i musiałam iść. Zdałam za 1 razem (do dziś nie wiem jak to się stało) był to 20 marzec a 21 kwietnia w dzień moich urodzin było do odebrania tak że miałam najlepszy prezent. a teraz nie wyobrażam sobie nie mieć prawka i auta.
Mi też się podoba Mikołaj ale raczej nie przejdzie. A dziewczynka to Emilka.Hej. Troche nadrobilam.
To super, że masz zgodę na wyjazd
reklama
kin28
Ja prawko zdałam za drugim razem, zaraz po 18stce, niby 2 lata już mam, ale nie jeżdżę. Znaczy okazyjnie, w weekendy raczej i na wsi. Boje się, nie czuję się zbyt pewnie, a na wsi to żywego ducha nie ma to sobie jeżdżę
Byłam na korkach, bo daje z matmy i dzis wyjątkowo 1.5h przed sprawdzianem. I ja padam i dziewczyna też już nie myślała...
Teraz zjem obiad i za godzinkę zmykam na pociąg, bo do babci jadę
Byłam na korkach, bo daje z matmy i dzis wyjątkowo 1.5h przed sprawdzianem. I ja padam i dziewczyna też już nie myślała...
Teraz zjem obiad i za godzinkę zmykam na pociąg, bo do babci jadę