reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Ja dzisiaj mdłości dużo lżejsze mam :) kawy też mi sie chce, przestała już smierdziec ale jeszcze sie boje :p

reklama
1.89 zmieniłam od stycznia endokrynologa. Chodzę do najcudowniejszej kobiety na świecie! Bo wcześniej byłam u starego rypla który stwierdził że wynik 3.92 w 7tc był ok i że gin przesadza. A po poronieniu było prawie 5.

...niektórzy to powinni po prostu zawód zmienić...
Ale 1.89 - Wow! No to pięknie! Ja do endokrynologa we wtorek idę. Zobaczymy jak tam moje TSH wygląda.

Cudowny ten brzuszek :) Aż miło popatrzeć.
Może nie jest ogromny, ale dziś rano wstałam i ewidentnie widać różnicę, coś się pokazało pod tłuszczykiem :p
IMG_20190510_160757.jpeg

Ja właśnie skończyłam gadać z Babcia - powiedziałam jej o serduszku bijącym, bardzo się cieszyła :) babcie są najlepsze.
Fajnie macie! Ja nie mam już żadnej babci. A mojej mamie narazie nie powiem chociaż bardzo bym chciała. Bo jak poronilam to wygadala swojej siostrze a to największa plotkara w rodzinie i na drugi dzień wszyscy wiedzieli i swojej szwagierce która też powiedziała sasiadce a ta mi gratulowala jak wróciłam do pracy....

...niektórzy to powinni po prostu zawód zmienić...
Ale 1.89 - Wow! No to pięknie! Ja do endokrynologa we wtorek idę. Zobaczymy jak tam moje TSH wygląda.
No ta kobieta jest cudowna ona się pyta jak się czuje i jak samopoczucie nawet i wpisuje to w kartę. Jak poszłam do niej w styczniu po poronieniu to powiedziała że też poronila i że mam się nie poddawać opowiedziała mi pół swojego życia przytulila i powiedziała że trzyma kciuki i na każdej wizycie pokazuje że trzyma. Ona jest też specjalista chorób wewnętrznych więc się zna na wszystkim prawie. Taki lekarz z prawdziwego zdarzenia. I ma takie podejście że czuję się jakbym rozmawiała z koleżanką. Zawsze mierzy ciśnienie i obsluchuje.

reklama
Ja babcie mam jedną, druga zmarła 26.12 więc jak usłyszałam na pierwszej wizycie ten termin eh, dziwnie tak.
Ale babcie mam kochaną, tylko raz że lubi dużo gadać, a dwa że dziecko bez ślubu.. wiecie. Dlatego wolę poczekać jeszcze bo ma serce chore to po co ją stresować [emoji28]

Do góry