U mnie tak troszkę brzuch się pokazal
Też mam wrażenie, że w dolnej części jestem coś za bardzo zaokrąglona! Ale jak nie być, jak nasz bobcio już 22 mm ma!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak troszkę brzuch się pokazal
Wiktor❤też mi się podobaa Anny to prawda złote kobietki są moja mama jest Anna ❤U mnie czuje, że będzie chłopak.
Imię pozostawie do wyboru Arkowi chociaz nie wiem czy to dobry pomysł, bo on chciał Armin dla chłopca). Arka rodzice zmarli 4 lata temu i zastanawiam się czy nie dać Anna po teściowej (złota kobieta była). Ja bym chciała Wiktor lub Aurelia. Mam już Natalie, Monikę i Fabiana.
Ja mam synka z 1 grudniafakt jest najmłodszy ale nie ma co na to patrzeć ma kolege z czerwca ktory jest tak niziutkino teraz kolejne maleństwo szykuje się na grudzienMi każdy mówił grudzień ? Będzie najmłodszy w klasie .... No i masz przenosiłam mojego synka do 2 stycznia i każdy się cieszył a tu psikus kolejne na 15 grudnia haha ;D już nie przenoszę tyle ;D
Ja jestem z 15 grudnia i uważam, że fajnie było być najmłodszą w klasie W ogóle Strzelce są fajne
Powiem Ci ze mnie zainspirowałas do ruszenia tyłka leżalam od rana przed tv pod kocykiem... Czytam Twojego posta i wręcz nie dowierzam że jest ciepło. W minute się ubrałam, wyszłam z domu i.... szok ciepło! Zrobiłam sobie godzinny spacerek i właśnie wróciłam. O wiele lepiej się czuje. Muszę się zacząć ruszać bo odlezyny mi się porobia niedługoHej
Ja bylam z psem na szczepieniu. Jest tak.piękna dzis pogoda ze to szokujace jak szybko zmienia sie temperatura. Strasznie rozbolaly mnie plecy po lewej stronie po spacerze czy ktoras ma czasem takie bole ? Boje sie ze chyba za bardzo przedobrzylam z tymi spacerkami. Dzis odpoczynek