Lilijanka85
Fanka BB :)
Łaski, miałam pytać jak u Was wygląda sprawa z libido....bo u mnie szaleje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak sukienka? [emoji4]właśnie mi przywieźli sukienkę na ślub mojej siostry idę przymierzać
I jak sukienka? [emoji4]
Hahaha mnie tez ja rano tylko sklep i spacer a potem tylko Dom ale upal straszny z dnia na dzien taka zmiana temperaturyPowiem Ci ze mnie zainspirowałas do ruszenia tyłka leżalam od rana przed tv pod kocykiem... Czytam Twojego posta i wręcz nie dowierzam że jest ciepło. W minute się ubrałam, wyszłam z domu i.... szok ciepło! Zrobiłam sobie godzinny spacerek i właśnie wróciłam. O wiele lepiej się czuje. Muszę się zacząć ruszać bo odlezyny mi się porobia niedługo
Ja 19 marca zdalam.prawko za 4 razem nawet nie chce tego koszmaru pamietac ale trzymam kciuki za ciebie bo autko to fajna sprawa szczegolnie przy, dzieciachJeju juz godzina jazdy za mna ! Nie jezdzilam ze 3 tygodnie przez wymioty, a to instruktor nie mial terminu i mowie no jak dzis wsiade to nie odpale tego samochodu albo spowoduje wypadek ale poki co 0 uwag, ja sama sie dzis swietnie czuje za kierownica :O cos sie ze mna dzieje, na szczescie dobrego hahaha teraz godzine moj zmiennik pozniej znowu ja i zmiennik odwozi nas do domu. Wole wlasnie 1 zaczynac i 1 konczyc
Ja mam.chrzciny we wrzesniu bede mama chrzestna i tez.nie wiem.jaka.sukienke kupic a ta bardzo fajnaJest pięknaa cieszę się, że zdecydowałam się kupić
Taka różowa hihi
Wlasnie mam taka cicha nadzieje ze do egzaminu brzuch urosnie, egzaminator spojrzy, troche mu sie szkoda kobiety w ciazy zrobi i nie bedzie sie znęcał za mocno zeby nie stresowac hahaJa 19 marca zdalam.prawko za 4 razem nawet nie chce tego koszmaru pamietac ale trzymam kciuki za ciebie bo autko to fajna sprawa szczegolnie przy, dzieciach
Dobry plan moze przychylnym okiem spojrzy ja wlasnie w marcu mialam ost okres i czasem.sie zastanawiam jak to.sie stalo bo nerwy mialam tak zszargane tym.prawkiem ze to cud ze ta dzidzia sie udalaWlasnie mam taka cicha nadzieje ze do egzaminu brzuch urosnie, egzaminator spojrzy, troche mu sie szkoda kobiety w ciazy zrobi i nie bedzie sie znęcał za mocno zeby nie stresowac haha