reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
U mnie czuje, że będzie chłopak.
Imię pozostawie do wyboru Arkowi chociaz nie wiem czy to dobry pomysł, bo on chciał Armin dla chłopca). Arka rodzice zmarli 4 lata temu i zastanawiam się czy nie dać Anna po teściowej (złota kobieta była). Ja bym chciała Wiktor lub Aurelia. Mam już Natalie, Monikę i Fabiana.
Wiktor❤też mi się podoba:)a Anny to prawda złote kobietki są moja mama jest Anna ❤

Dziewczyny, jak to jest ze zwolnieniem z pracy na dzień badania ? Ja mam mieć te prenatalne i lekarka powiedziała, że najlepiej przyjść z samego rana, bo może zejść z tym trochu, a ja pracuję od 7. Czy lekarz wypisuje L4? Czy jakieś inne zwolnienie? Zaświadczenie?

W pracy nie wiedzą o ciąży, powiem dopiero po prenatalnych a nie chce, by o ciąży dowiedzieli się ze zwolnienia :)

Mi każdy mówił grudzień ? Będzie najmłodszy w klasie .... No i masz przenosiłam mojego synka do 2 stycznia i każdy się cieszył a tu psikus kolejne na 15 grudnia haha ;D już nie przenoszę tyle ;D
Ja mam synka z 1 grudnia;)fakt jest najmłodszy ale nie ma co na to patrzeć ;)ma kolege z czerwca ktory jest tak niziutki:)no teraz kolejne maleństwo szykuje się na grudzien:)

Hej
Ja bylam z psem na szczepieniu. Jest tak.piękna dzis pogoda ze to szokujace jak szybko zmienia sie temperatura. Strasznie rozbolaly mnie plecy po lewej stronie po spacerze czy ktoras ma czasem takie bole ? Boje sie ze chyba za bardzo przedobrzylam z tymi spacerkami. Dzis odpoczynek :)

Mąż jest z grudnia i nigdy nad tym nie ubolewał, że jest ostatni w klasie, a teściowa była z tego powodu zadowolona bo prezenty dawali w dniu urodzin a imprezę urodzinową robiła co roku w święta za jednym gotowaniem. Ja osobiście też nie mam uprzedzeń co do grudnia wręcz odwrotnie, jeżeli uda się donosić bedzie najwspanialszy prezent pod choinkę. :-)

reklama
Hej
Ja bylam z psem na szczepieniu. Jest tak.piękna dzis pogoda ze to szokujace jak szybko zmienia sie temperatura. Strasznie rozbolaly mnie plecy po lewej stronie po spacerze czy ktoras ma czasem takie bole ? Boje sie ze chyba za bardzo przedobrzylam z tymi spacerkami. Dzis odpoczynek :)
Powiem Ci ze mnie zainspirowałas do ruszenia tyłka :) leżalam od rana przed tv pod kocykiem... Czytam Twojego posta i wręcz nie dowierzam że jest ciepło. W minute się ubrałam, wyszłam z domu i.... szok :D ciepło! Zrobiłam sobie godzinny spacerek i właśnie wróciłam. O wiele lepiej się czuje. Muszę się zacząć ruszać bo odlezyny mi się porobia niedługo :p

Do góry