reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Ja juz po wizycie u dentysty. Dwa zeby wyleczone pod znieczuleniem bo tak sobie zażyczyłam. 240 zl ale moj dentysta jest bezcenny. Przesympatyczny, delikatny ze naprawde czasami nie wiem kiedy robi znieczulenie. Dentysta z powolania

reklama
Hej, pytanie do mam, które wizytowały u gina w tym tygodniu.
Usg miałyście robione przez brzuch czy dopochwowo?
Ja miałam dopochwowo.

U mnie w pracy wie jedna kolezanka i do mnie kiedy szefowi powiem a ja ze na pewno do 12tc sie wstrzymam a ta do mnie ze nie moge ,ze bede miala problemy itp[emoji35]
A ja jej mowie ze sie dowiadywalam plus ze wzgledu na wczesniejsza sytuacje to sie wstrzymam tym bardziej ze i tak mi umowy nie przedluzy wiec mnie w dupe moze pocalowac...naprawde cisnienie mi podnosi ona niepotrzebnie jej sie pochwaliłam[emoji58]

Ja miałam dopochwowo.

U mnie w pracy wie jedna kolezanka i do mnie kiedy szefowi powiem a ja ze na pewno do 12tc sie wstrzymam a ta do mnie ze nie moge ,ze bede miala problemy itp[emoji35]
A ja jej mowie ze sie dowiadywalam plus ze wzgledu na wczesniejsza sytuacje to sie wstrzymam tym bardziej ze i tak mi umowy nie przedluzy wiec mnie w dupe moze pocalowac...naprawde cisnienie mi podnosi ona niepotrzebnie jej sie pochwaliłam[emoji58]
Oj tak to wlasnie jest z zyczliwymi kolezankami :( nie znosze takich ludzi.

Ja wrocilam ze sklepu pogoda paskudna na chwile przestalo padac too wzielam psa. Na krotki spacer. Ja dzis na obiad robie makaron z lososiem i cukinia jakos tak mnie jakos naszlo. Niby wiem ze losos to nie za bardzo ale raz jak zjem to sie chyba nic nje stanie :p

Ja wrocilam ze sklepu pogoda paskudna na chwile przestalo padac too wzielam psa. Na krotki spacer. Ja dzis na obiad robie makaron z lososiem i cukinia jakos tak mnie jakos naszlo. Niby wiem ze losos to nie za bardzo ale raz jak zjem to sie chyba nic nje stanie :p

Mówią, że łosoś spoko - ale nie więcej niż 80g porcja dwa razy w tygodniu. No i najlepiej ten dziko złowiony oczywiście, chociaż trochę droższy niestety wiem.

Mówią, że łosoś spoko - ale nie więcej niż 80g porcja dwa razy w tygodniu. No i najlepiej ten dziko złowiony oczywiście, chociaż trochę droższy niestety wiem.
No tez tak wlasnie slyszalam. Zrobie go na parowarze :) ja nigdy sledzi nie lubilam a teraz przejsc obok nich nie moge tak cudnie pachna :D

Ja z ryb tylko i wyłącznie śledzie toleruje haha. Nigdy nie umiałam dobrze ryb doprawić, dlatego jakoś nigdy nie jadłam.

reklama
Ja miałam dopochwowo.

O rany ale kolezanka... Moze zazdrosna jest??

No i dopadlo mnie przeziębienie ogólnie katar mam caly czas od poczatku ciazy ale teraz mam kaszel i to naprawdę taki ze nawet zasnac nie umiem ciągle mnie dusi.

Do góry