reklama
Lusia125
Fanka BB :)
Też powoli wstrzykuje może taka moja uroda moja mama jak sobie czasami robi też ma siniaki mimo że jest pielęgniarkaJa trzymam spokojnie z 2-3 minuty ten gazik. Jak robię zastrzyk to powoli wstrzykuję płyn. Tylko przy pierwszych kilku zastrzykach miałam siniaki, a później to tak jak pisałam tylko drobne ślady. Może spróbuj powoli wstrzykiwać też. [emoji6]
Ewelajna11
Mnie na szczęście nic nie szczypie, nie wiem może mam wyższy poziom dlatego że jestem teraz przeziębiona może to ma jakiś wpływ...Ja te badania robiłam w poniedziałek a w sumie od wczoraj mnie tak podszczypuje... Więc wynik może być już gorszy
Lusia125
A myślisz że skonsultować z lekarzem?Mnie na szczęście nic nie szczypie, nie wiem może mam wyższy poziom dlatego że jestem teraz przeziębiona może to ma jakiś wpływ...
Ewelajna11
Może przedzwon do lekarza powiedz że coś się dzieje, myślę że będzie kazał Ci przyjść... Mój powiedział że jak w pon powtórzę badania i nic nie drgnie w dobrą strone to mam przyjść do niego...A myślisz że skonsultować z lekarzem?
emilqqs
U mnie wyszło leukocyty 6,9 i obok jest zakres referencyjny 4-10 więc wychodzi ze mam w normie.Dziewczyny wszystkie badania wyszly ok tylko niepokoi mnie wynik moczu a dokładnie leukocytow mam 5-10 a powinno być do 5... Nie ukrywam że czasem mam problemy z szcypaniem ale myślałam że to przez to że często chodzę siusiu... Nie wiem dzwonić do lekarza??
mamigotka
Też powoli wstrzykuje może taka moja uroda moja mama jak sobie czasami robi też ma siniaki mimo że jest pielęgniarka
Może faktycznie tak jak mówisz, taka uroda. [emoji854]
reklama
emilqqs
Kurde ale wielkolud!Zrobiła usg dopochwowo.
Serduszko bije, ale wzruszająca chwila. Jestem taka szczęśliwa )))
We wtorek muszę iść do endokrynologa, zobaczymy co tam mi powiedzą.