MamaT
Fanka BB :)
I ja też w środęTeż mam wizytę w środę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja też w środęTeż mam wizytę w środę
Bez objawów ostatnio tak samoM@lly bardzo mi przykro A czy u Ciebie pojawiały się wcześniej jakieś niepokojące sygnały? Krwawienia, plamienia..? Czy totalnie bez przyczyny?
Przykro mi bardzo to chyba jedna z najgorszych opcji, ale.kurcze dlaczego tak sie dzieje nikt nie szukal.przyczyn u ciebir skoro to 2 x ? A mialas badana tarczyce ?Bez objawów ostatnio tak samo
Ja się żegnam. Drugi raz to samo. 25.04 było serce dziś juz nie ma. Ciąża przestała się rozwijać w 6+6. Ostatnia wizyta 6+2. Mam dość. Ten rok miałbyc lepszy. Najgorsze jest to ze dalej jestem senna i czuje mdłości. Ale to pewnie sobie wmawiam. Dzis bylam na wizycie u lekarki u której chciałam prowadzic ciąże i się zawiodlam. W ogóle nie umiala sie zachować i co wydaje mi się nie na miejscu wzięła kasę jak za normalna wizytę.
Ja tez mialam wizyte 7+1 i serduszko juz bylo slychac.Teraz to tez sie stresuje wizyta dzisiaj 7t1d ciaza wiem ze bedzie mlodsza bo pozniej owolacja byla..no ale ciekawe czy serduszko uslysze.Trzymajcie kciuki ide na 14:45 [emoji173]