reklama
U
użytkownik an
Gość
Bardzo mi przykro nie poddawaj się próbuj do skutku wkoncu uda się donosić ciążę
U
użytkownik an
Gość
Hehe nie no mi mdłości trochę dały na wstrzymanie ale takich rarytasów to jeszcze nie jem dziś się cieszę z kanapki z seremZobacz załącznik 969330
Dzień dobry
Czuje, ze mimo delikatnego rozdrażnionego żołądka to apetyt chyba wraca ... chociaż mam taka nadzieje
Mdłości jeszcze mam ale nie takie jak były to wielki sukces , mogę powiedzieć miesiąc miałam wyjęty z życia ale nie będę ukrywać że dalej moje porcje są wielkości porcji mojego 16m dziecka
Nie wiem czy chce. Kolejny raz przez to przechodzićBardzo mi przykro nie poddawaj się próbuj do skutku wkoncu uda się donosić ciążę
U
użytkownik an
Gość
Kiedyś mówiłam nie wiem czy będę tak samo cieszyć się z kolejnej ciąży jak z pierwszej ,a teraz synek jest moim największym darem i największym szczęściem , nie poddawaj się wszystko wkoncu się ułoży ! W ciąży zawsze jest ryzyko poronienia czy wystąpienia komplikacji jestem również na to gotowa ale nie można się poddawać wkoncu się uda i donosisz ciążę bez problemu wierzę w toNie wiem czy chce. Kolejny raz przez to przechodzić
Tydzień po terminie kiedy przestało się rozwijać chyba nie ma sensuTule Cie mocno. A moze warto sprawdzić gdzies indziej.
Tylko to już drugie poronienie w tym samym tygodniu ciążyKiedyś mówiłam nie wiem czy będę tak samo cieszyć się z kolejnej ciąży jak z pierwszej ,a teraz synek jest moim największym darem i największym szczęściem , nie poddawaj się wszystko wkoncu się ułoży ! W ciąży zawsze jest ryzyko poronienia czy wystąpienia komplikacji jestem również na to gotowa ale nie można się poddawać wkoncu się uda i donosisz ciążę bez problemu wierzę w to
Anusiak1990
Fanka BB :)
A co lekarka Ci powiedziała?Tydzień po terminie kiedy przestało się rozwijać chyba nie ma sensu
Anusiak1990
Fanka BB :)
Ja tez poranialam w 6tygodniu dwa razy pod rzad wiem co czujeszTylko to już drugie poronienie w tym samym tygodniu ciąży
reklama