martuśka0103
Fanka BB :)
A ja nam na 21.05Ja mam na 22.05. I robi sie miedzy 11do 13 tc z tego co pamietam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nam na 21.05Ja mam na 22.05. I robi sie miedzy 11do 13 tc z tego co pamietam
Ooo kochana ja kołyske napewno kupięBo mi się podobają bardzoCo wy sadzicie o kolyskach czy tez koszach mojzesza bo mi sie to strasznie podoba ale chyba jest malo pozyteczne bo tylko do 6miesiaca zycia sie nada. I tak teraz znalazlam opcje z tiny love 3w1 i zastanawiam się czy warto
I właśnie jak dla mnie o to chodzi, bo gdy dziecko jest już ciut silniejsze w zwykłej kolysce istnieje ryzyko, że dziecko ją przewazy na boki i przewróci, a wzdłuż nie da rady.Mnie się strasznie podobają te kosze mojzesza tylko sie tak zastanawiam bo ze zdjec wyglada na to,ze bujają się wzdluz a nie w poprzek jak reszta kołysek..
Ja oglądalam takie z płozami tj.bujane tylko wzdluz nie w poprzek.Kosz jak na stojaku nie ma kolek to sie nie bedzie bujal. Jak ma to jedzi jak wozek przód i tył
Ja chyba pozostane przy opcji tego 3w1 przynajmniej moj nie będzie buczal ze znowu gratow tysiac.
Wiesz co on sie nagadal jak kupiłam hustawke elektryczna ktora po 2 miesiacach musialam sprzedac bo tylko miejsce zajmowala? Mloda miala bujaczki chyba z trzech firm i w kazdym sie tak darla ze cale miasto nas slyszalo i co musiałam sprzedac bo bysmy sie zagracili. I zawsze słyszałam mowilem ze to nie potrzebne to ty zawsze swoje. Jak mu teraz mowilam o klosyce to sie mnie pyta czy tam sie barierka opuszcza.... No to mu grzecznie tlumacze na tym to polega... Kazal mi sie mlotkiem w glowe walnac i zapomniec o kolysce i koszach... No i masz tu babo faceta bez wyobrazni... Ale ten 3w1 i tak zamowie jak przyjdzie to powiem ze to prezenetHahahahahahhaha!!! To było najlepsze ,,żeby mój nie buczał,, [emoji2]
Jedynie co to moj maz toleruje kazda zmiane wozka... A bylo ich duzoo... I przy jednej i przy drugiej... Teraz smigamy mamas & papas argo tak fajnego wozka nie mialam jeszcze. Zmieści sie tam duze dziecko a moje dziewczyny nie sa male takze mloda ma gdzie siedziecHahahahahahhaha!!! To było najlepsze ,,żeby mój nie buczał,, [emoji2]