reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

U nas również pogoda paskudna w dodatku drugi raz w ciąży się przeziębiłam i leze pod kołdrą oglądając Asterixa i Obelixa z mężem i synkiem :)

reklama
Hej dziewczyny
Ja tez jeszcze nie mysle o ubrankach itp. Nawet brzuszka jeszcze nie mam za bardzo nic nie widac. Jesli chodzi o zaparcia to mam tragiczne i zauwazylam ze nasilaja siw jak zje sie cos slodkiego lub biale pieczywo. Rano jak jestem po chleb to czasem nie moge sie oprzec takiej buleczce swiezo wypieczonej a potem mam masakra w wc. Nie wiem co na to pomaga ale tez mam z tym problem. Ja powiedzialam powoli mojemu ze trzeba sie zastanawiac nad imieniem. I w sumie tyle :D

Cześć dziewczyny. Tak was podczytuje ale za bardzo sie nie udzielam. Wózki i wyprawka to dla mnie jeszcze za wcześnie. Chyba będę spokojniejsza jak już z wizyty wyjde[emoji28]
Dobrze że moja przyjaciółka przyjechała to chociaż zapominam się zastanawiać czy serduszko będzie biło. Jakoś odciaga mnie od tej myśli.
Dzisiaj ładna pogoda mamy zamiar iść na basen.Co myślicie o tym? Mam nadzieję że to nie jest zły pomysł.Milego dnia[emoji3059]

Basen super sprawa :) tylko uważaj na infekcje.
Miłego dnia dla wszystkich

Dziewczyny mam do was pytanie…
Dość intymne.
Od momentu kiedy dowiedziałam się o ciąży ani razu jeszcze nie współżyłam z mężem bo się boję. Czytałam że nie wolno współżyć tylko wtedy gdy ciąża jest zagrożona… U mnie odpukać narazie wszystko jest w porządku ale nie miałam jeszcze badania ginekologicznego tylko samą usg.

Podzielcie się waszą wiedzę na ten temat.

Dziewczyny mam do was pytanie…
Dość intymne.
Od momentu kiedy dowiedziałam się o ciąży ani razu jeszcze nie współżyłam z mężem bo się boję. Czytałam że nie wolno współżyć tylko wtedy gdy ciąża jest zagrożona… U mnie odpukać narazie wszystko jest w porządku ale nie miałam jeszcze badania ginekologicznego tylko samą usg.

Podzielcie się waszą wiedzę na ten temat.
Spokojnie to nic nie przeszkadza że jesteś w ciąży absolutnie , ja zauważyłam że mam większe libido ale również póki co nie "przytulałam" się z mężem ale to ze względu na moje samopoczucie i mdłości , w pierwszej ciąży również się bałam i mąż i właściwie popełniliśmy ten błąd że mało kiedy wspolzylismy przez całą ciążę teraz jak samopoczucie mi się polepszy to i męża wezmę w obroty i nie będę się już bała :D tak więc śmiało , USG to bardzo dużo , jeśli jest wszystko ok to nie ma przeciwwskazań , gdzieś czytałam że dziecko w brzuchu czuje się jak na trampolinie ;)

Spokojnie to nic nie przeszkadza że jesteś w ciąży absolutnie , ja zauważyłam że mam większe libido ale również póki co nie "przytulałam" się z mężem ale to ze względu na moje samopoczucie i mdłości , w pierwszej ciąży również się bałam i mąż i właściwie popełniliśmy ten błąd że mało kiedy wspolzylismy przez całą ciążę teraz jak samopoczucie mi się polepszy to i męża wezmę w obroty i nie będę się już bała :D tak więc śmiało , USG to bardzo dużo , jeśli jest wszystko ok to nie ma przeciwwskazań , gdzieś czytałam że dziecko w brzuchu czuje się jak na trampolinie ;)

No to mnie troszkę pocieszyłaś:)
Dziękuje [emoji255]

reklama
U mnie dziś strasznie senno. Tylko bym spala. Od środy pracowicie - z mężem kończymy remont u Mamy. I od dziś skladamy meble. Konca nie widac a jutro po śniadaniu wracamy do domu. Nareszcie. Chcialam jechać w gory ale pogoda ma być kiepsko. We wtorek już do pracy :(

Do góry