Paulina97
Fanka BB :)
Na 6 maja. Wtedy bedzie 7t1d. Mam nadzieję ze wszystko w porządku i usłyszę serduszko.[emoji173]Ja tez. Kiedy masz wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 6 maja. Wtedy bedzie 7t1d. Mam nadzieję ze wszystko w porządku i usłyszę serduszko.[emoji173]Ja tez. Kiedy masz wizytę?
Ja miałam na początku duży ból, w okolicach miesiączki, teraz piersi są napuchniete, bolą lekka po bokach i sutki zmieniły swój wygląd ale ból jest dużo łagodniejszy więc to chyba normalne, pewnie to indywidualna sprawaCzesc dziewczyny☺ tez bede grudniowa mama ☺ to moja 3 ciąża, pierwsza poronilam na samym poczatku... Staralismy sie prawie rok. Test zrobilam 16 kwietnia, 3 dni przed spodziewna @ i wyszly 2 piekne kreski ☺ we wtorek dostalam lekkiego plamienia wiec bylam na szybszej wizycie, u nas najprawdopodobniej byl to efekt wspolzycia dzien wczesniej dlatego na razie koniec z przytulankami hehe jednak w razie gdyby plamienia sie nasilily dostalam duphaston. Nie musialam go jak narazie brac bo byl to jednorazowy epizod. Nastapna wizyte mam mieć 2 maja, a 3 maja zaczne 7 tydzien ☺ Mam do Was pytanie, czy któraś miala tak ze na poczatku bolaly ja piersi a potem przestaly? Ja tak mialam dzisiaj rano wlasnie przestaly, teraz troche znow zaczęły bolec
Ja mam to samoPowiedzcie mi, czy wy też tak dużo pijecie? Ja apetytu prawie wgl nie mam, a wodę mogłabym litrami wypijac
Który to tydzień? współczuję tak męczących dolegliwości.. :/Ja 23 marca dowiedziałam się że będę mama. W czerwcu mam 20-ste urodziny a termin na 9 grudnia
Jesli chodzi o moje dolegliwosci to jest wrecz ksiazkowo, niestety. Do 15 nic nie jem bo co rano wymioty zolcia, bekanie, uczucie pełności. Dopiero o 15 zaczynam cos jesc, i najlepiej mi wchodzi na poczatek jakis krakers czy owoc zeby uruchomic ten moj uklad pokarmowy. Od słodkiego totalnie mnie odrzuca, nie moge patrzec na czekolade a kiedys uwielbialam slodkie. Czekam az te moje poranne dolegliwosci mina, Dzisiaj odwołałam jazdy bo nie wytrzymałabym w samochodzie
Od samego początku ciąży masz takie dolegliwości?7 tydzień i jeden dzień - według wczorajszej karteczki od pana Doktora