O a ja 9 maja mam wizytę! i to też będzie początek 7 tygodnia u mnie więc liczę, że już zobaczę bijące seducho. Tobie życzę tego samegoDokładnie tak jak mówisz kiedy masz wizytę? Ja 8 maja będzie akurat 7 tydzien i mam nadzieję że będzie widać serduszko ❤
reklama
Pewnie cudowne uczucie, co?Widziałam Na 1 wizycie byłam chyba 2 czy 3 dni po miesiączce która się nie pojawiła bo test zrobiłam 5 dni przed i wtedy nic mi nie powiedział. Potwierdził tylko ciąże. A teraz mam już zdjęcie i jestem pod wrażeniem bo widać taką małą kijaneczke, wyglada identycznie jak w aplikacji na moim telefonie haha Myslalam ze na takie cos za wczesnie i te, drugie juz USG to tez bedzie tylko kropeczka a tu takie zaskoczenie Lekarz opisał ze czynnosc serduszka miarowa 135 uderzen na minute
nestu
Fanka BB :)
Pewnie cudowne uczucie, co?
Noo, szczególnie że tyle czekałam bo na poprzedniej wizycie trochę się zawiodłam bo jeszcze na wszystko było za wcześnie, a wczoraj w końcu jakieś konkrety
kasiaaaaaa
Dokladnie. Fajnie to wypada u nas jeszcze maz ma 11 grudnia urodziny wiec bliziutkoo )Ooo super, myślę że taki calkiem fajny termin. Wigilia przypadnie już z nowym członkiem rodziny, a i będzie chwila przed świętami na poznanie się z Dzieciątkiem
kin28
o fajnie, że ktoś w podobnym wieku [emoji16] jak piszecie o tych dolegliwościach, które przychodzą z czasem to aż się cieszę chwilą póki nie jest tak źle [emoji23]Ja 23 marca dowiedziałam się że będę mama. W czerwcu mam 20-ste urodziny a termin na 9 grudnia
Jesli chodzi o moje dolegliwosci to jest wrecz ksiazkowo, niestety. Do 15 nic nie jem bo co rano wymioty zolcia, bekanie, uczucie pełności. Dopiero o 15 zaczynam cos jesc, i najlepiej mi wchodzi na poczatek jakis krakers czy owoc zeby uruchomic ten moj uklad pokarmowy. Od słodkiego totalnie mnie odrzuca, nie moge patrzec na czekolade a kiedys uwielbialam slodkie. Czekam az te moje poranne dolegliwosci mina, Dzisiaj odwołałam jazdy bo nie wytrzymałabym w samochodzie
sylwiaal
Wyniki odebrne beta 7736,00 ale niestety domlekarza nieudalo mi sie dostac probowalam dzwonic do innego ale l4, do drugiej przychodni sie juz nie dodzwonilam dzis. Nie chce isc do byle kogo ktory znowu bedzie mial podejscie zerowe ze tak powiem.
Jutro probuje ponownie.
Ojj moje siku zawsze wszystkich bawilo bo bardzo czesto chodzilam wydaje mi sie ze to rowniez ze stresu. Teraz tez chodze raczej z ta sama czestotliwoscia bardziej czuje parcie na siku.
Seks jak najbardziej wskazany pod kojiec ciazy bo ponoc przyspiesza porod niestety niw prktykowalam tego cora zostala przenoszona ciekawe jak bedzie w tym przypadku bo termin wg om to tez 22
Jutro probuje ponownie.
Przytyłam 23kg takze zgroza czulam sie okropnieJej ja tez mam takie wzdecia ze koszmar. A ile jesli.mozna wiedziec przytylas w 1 ciąży ?
Ojj moje siku zawsze wszystkich bawilo bo bardzo czesto chodzilam wydaje mi sie ze to rowniez ze stresu. Teraz tez chodze raczej z ta sama czestotliwoscia bardziej czuje parcie na siku.
Seks jak najbardziej wskazany pod kojiec ciazy bo ponoc przyspiesza porod niestety niw prktykowalam tego cora zostala przenoszona ciekawe jak bedzie w tym przypadku bo termin wg om to tez 22
nestu
o fajnie, że ktoś w podobnym wieku [emoji16] jak piszecie o tych dolegliwościach, które przychodzą z czasem to aż się cieszę chwilą póki nie jest tak źle [emoji23]
Oby nie przyszły bo ja to już powiedziałam że to 1 i ostatnie dziecko przez te dolegliwości A to ile masz lat ?
Lusia125
Jaaa pije strasznie dużo aż mąż się śmieje że tyle co w dzień pije to wcześniej w tydzień, przez co ciągle sikamPowiedzcie mi, czy wy też tak dużo pijecie? Ja apetytu prawie wgl nie mam, a wodę mogłabym litrami wypijac
reklama
Lusia125
Ooo mój też ma 11 grudnia )Dokladnie. Fajnie to wypada u nas jeszcze maz ma 11 grudnia urodziny wiec bliziutkoo )