reklama
martuśka0103
Fanka BB :)
To tylko się cieszyćkochana ja w pierwszej czułam się cudownie żadnych mdłości nie miałam a tutaj zonk hahaWitam po długiej nieobecności tak czytam te wszytskie komenatrze i zaczynam się załamywac u mnie brak jakichkolwiek objawów poza bolącymi piersiami. Ani siku ani mdłości zupełnie nic.... zoabczymy co lekarz powie w maju
Paulina66
Zaciekawiona BB
A który masz tydzień ciąży?Ja cicho liczę na to że za góra 3 tygodnie mdłości mi przejda. Choć niestety w każdej kolejnej ciąży trwały dłużej
Nie straszcie . Prawdopodobie w obecnej pracy nie przedłuża mi umowy coś takiego obiło mi sie o uszy. W dniu zakonczenia bede w 10 tc + 1 wiec nie musza mi przedluzac prawda? To umowa na okres próbny. Stanowisko biurowe. Chodzę na rozmowy srednio 2 razy w tyg i nic. Chyba zaczne wysylac do kawiarni czy sklepow. Mam juz dosc. Znalezc prace w Polce po studiach za minimum 2 000 netto graniczy z cudem. Szukam w sumie dwa lata czegos na poważnie. Wcześniej studiowalam dziennie dwa kierunki więc trudno bylo utrzymac prace gdy grafik sie zmienial co kilka tyg.Ja niewiele krócej. Bo do 16tego
kasiaaaaaa
Wow az tak dlugo . Ja myślałam ze to trwa krocej dzis doszly mnie bole kregoslupa ehJa niewiele krócej. Bo do 16tego
Anurek90
czyli może nie jest źleTo tylko się cieszyćkochana ja w pierwszej czułam się cudownie żadnych mdłości nie miałam a tutaj zonk haha
nic nie pozostaje jak czekać cierpliwie na kolejną wizytę
reklama