ZazdroszczęJa mam umowę na szczęście do końca roku.
reklama
Hehe kobiecie w ciąży się nie dogodzi. Jak są mdłości - źle, jak nie ma - też źle. ja też nie mam praktycznie żadnych objawów, tylko brzuch lekko odstaje, piersi wrażliwsze i spać się więcej chce w ciągu dnia. I tyle. Tylko się cieszyć :-)Witam po długiej nieobecności tak czytam te wszytskie komenatrze i zaczynam się załamywac u mnie brak jakichkolwiek objawów poza bolącymi piersiami. Ani siku ani mdłości zupełnie nic.... zoabczymy co lekarz powie w maju
kasiaaaaaa
Fanka BB :)
I co przedluza Ci czy jak ?Ja mam umowę na szczęście do końca roku.
Pewnie nie ale jesli ma umowe w dniu porodu to zus wyplaca macierzyńskiI co przedluza Ci czy jak ?
kasiaaaaaa
No tak tylko co potemPewnie nie ale jesli ma umowe w dniu porodu to zus wyplaca macierzyński
kasiaaaaaa
Chodz to juz lepsza sytaucjaPewnie nie ale jesli ma umowe w dniu porodu to zus wyplaca macierzyński
Po macierzyńskim? Poszukiwania nowej pracy.No tak tylko co potem
Zgadza sie.No innego wyjścia nie ma. A i tak jak bym miała umowę dłużej to jakie szanse są że mnie po macierzyńskim nie zwolnią? Pewności nigdy nie ma.
reklama
Anusiak1990
Jest jeszcze zasilek z urzedu pracy. Ale tam trzeba jakies warunki spelnicPo macierzyńskim? Poszukiwania nowej pracy.