reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

A ja mam do was głupie pytanie, ale się nie znam[emoji16] Jak liczy się tygodnie ciąży? Zawsze myślałam, że od terminu ostatniej miesiączki. Dlatego się zdziwiłam jak podano mi 4+5 tc, bo wypadłby już 7

reklama
A ja mam do was głupie pytanie, ale się nie znam[emoji16] Jak liczy się tygodnie ciąży? Zawsze myślałam, że od terminu ostatniej miesiączki. Dlatego się zdziwiłam jak podano mi 4+5 tc, bo wypadłby już 7
Dobrze myślałaś, od terminu miesiączki przy czym 6 tydz 5 dzień jest różnie nazywany, albo 6 tygodniem albo 7. Generalnie lepiej jest operować określeniami "skończony 6 tydzień" bo przynajmniej każdy wie o co chodzi

Hej dziewczyny. Pozwolę sobie do Was dołączyć ostatni okres miałam 20.03 wiec wychodzi że to już 5 tydzień wizytę u lekarza mam dopiero 8 maja
Czesc imienniczko i gratuluję [emoji5]ja podobnie jak ty 5 tydzien wizyta 6 maja [emoji23]
Ogolnie licza od ostatniej miesiączki czyli u mnie teraz np 5t3d czyli mozna mowic ze 6 tydzien chociaz ja tego nie lubię bo jak dla mnie 5 tydzien to 5 [emoji28]. A moze podali ci od daty zaplodnienia? [emoji848]nie mam pojecia [emoji28]

Czyli jak ginekolog podał 4+5, a od miesiączki wypada tak, że dzisiaj jest 7+1 to którym się posługiwać? Tamten określa wiek powiedzmy od implantacji czy na czym to polega?

Paulina97 A jak się czujesz? Masz jakieś dolegliwości? Bo ja nie...I zaczynam się trochę martwić chyba że jest jeszcze za wcześnie. Wczoraj robiłam betę i moj wynik 5440 sadze ze dobry ale w piątek powtórzę dla pewnosci

@Paulina66 tez nic nie czuje( czasem piersi mnie lekko zabola). nie martw sie po prostu nalezymy do grona szczesciarzy. [emoji5]Lub zacznie sie za tydzien lub dwa, oby nie..[emoji120][emoji20]

reklama
Do góry