reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Trzymam kciuki za wasze wizyty. Ja dzisiaj idę na krew powtórzyć betę i zobaczyć jak rośnie. A co do boli brzucha to ja mam momentami straszne... Wstałam dziś o 4 bo tak źle się czułam klulo mnie i było mi niedobrze ale już jest lepiej. Do pracy trzeba było iść. Miłego dnia dziewczyny :)

Dzień dobry wszystkim. Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace oczywiście czekam na zdjęcia ahh uwielbiam zdjęcia... <3<3
Mnie dzis wyjątkowo cos boli ale chyba sie rozciagam bo to takie klujace bole od czasu do czasu. No i zaczelo mi sie sikanie nocne chyba 4 razy bylam. Dziewczyny czy Wy tez macie duzo sluzu? Takiego gestego? Jak po owu?

Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za wszystkie które dzisiaj mają wizytę [emoji1307][emoji170]
Ja mam urlop więc się jeszcze wyleguje, ale straszne mdłości mam od rana [emoji849] ledwo co zjadłam kanapkę z serkiem. Wczoraj moja teściowa zapytała mojego męża czy jestem w ciąży, bo jakaś inna jestem i senna. Mąż jej na to, że jak będę to napewno się dowie [emoji28] chcieliśmy się wstrzymać z powiedzeniem do 12tc ale chyba im powiemy teraz, bo nie chce żeby się domyślali, razem z nami czekali na tą ciąże [emoji849]

Dzień dobry wszystkim. Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace oczywiście czekam na zdjęcia ahh uwielbiam zdjęcia... <3<3
Mnie dzis wyjątkowo cos boli ale chyba sie rozciagam bo to takie klujace bole od czasu do czasu. No i zaczelo mi sie sikanie nocne chyba 4 razy bylam. Dziewczyny czy Wy tez macie duzo sluzu? Takiego gestego? Jak po owu?
Tak ja mam;)

reklama
Do góry