aniutka_
Fanka BB :)
150zl wizyta z USGMi pobrał na pierwszej zapłaciłam 250zl ale kolejne wizyty po 100zł a wy ile płacicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
150zl wizyta z USGMi pobrał na pierwszej zapłaciłam 250zl ale kolejne wizyty po 100zł a wy ile płacicie?
Ja 150 z cytologią i usgMi pobrał na pierwszej zapłaciłam 250zl ale kolejne wizyty po 100zł a wy ile płacicie?
Ta torbiel to cos groznego? Nie podala mi lekarka wymiarow tylko sie pytala czy cos mnoe boli. A ja w takiej euforii ze nic mnoe nie boli i ogolnie wszystko świetnie ale mnie kluja jajniki raz prawy raz lewy ale myslalam zw to normalne
Ja jestem na powiedzmy ,,nfz" i tu wszystkie badania sa bezplatne. Jak pojde to mi pewnie zrobia [emoji5] tyle dobrego ze z wlasnej kieszeni nie muszeMi pobrał na pierwszej zapłaciłam 250zl ale kolejne wizyty po 100zł a wy ile płacicie?
Ja planuje najszybciej w 10 tc. Wczesniej szybko powiedzialam i potem musialam mowic znowu ze sie nie udalo. Tym razem na spokojnie podchodze. Mialam do 12 tc czekac ale koniec maja jest komunia mojej kuzynki wiec juz bedzie cala rodzina to bede miala wszystkich z glowy [emoji5]Dziewczyny kiedy mówicie rodzinie o ciąży?
Mi nie powiedział że nie ma co przeszkadzać Maluszkowi ale miałam wykonana niespełna rok temuKochane a cytologie Wam lekarz pobierał?
U mnie 220 z usg :/Ja 150 z cytologią i usg