Anusiak1990
Fanka BB :)
Tak ten gbur mi pobieral ale babeczka nie brala bo mialam w miare swieza w sensie 9 miesięcy temu robionaKochane a cytologie Wam lekarz pobierał?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ten gbur mi pobieral ale babeczka nie brala bo mialam w miare swieza w sensie 9 miesięcy temu robionaKochane a cytologie Wam lekarz pobierał?
Właśnie zależy jak lekarz pobierze mój delikatny jest w ogóleTak ten gbur mi pobieral ale babeczka nie brala bo mialam w miare swieza w sensie 9 miesięcy temu robiona
Hej słoneczko to wizytujemy dzisiaj razemciekawe jak tam nasze fasolinkiNie przejmuj się ja w pierwszej też nie miałam mdłości trochę piersi bolały a teraz wszystko na odwrótNo ale każda ciąża inna jest Miłego czwarteczku samych pozytywnych myśli chociaż wiadomomy kobiety zawsze mamy jakieś przemyślenia i domysłyDzień Dobry mamusiu,
Dzisiaj mój 6tc+4 i po 17:00 idę na druga wizyte usg sprawdzić czy jest serduszko.
Na wizycie z 08.04 było widać pęcherzyk ciążowy i ciałko zołtkowe.
Liczę na to, ze wszystko będzie pozytywnie. Od początku ciążowy jestem osoba bezobjawowa (bez mdłości itp) tylko tkliwe piersi ...
Od dwóch dni nir czuje za bardzo ,,rozciągającej się macicy,, i związanych z tym lekkich boli co mnie lekko martwi.
Jestem tez od 10 dni ba duphaston (profilaktycznie).
Niebwiem skad u mnie jakieś wątpliwości czy wszystko jest Ok. Dzisiaj od rana jakieś zmartwienia i głupie domysły.
Pozdrawiam Was serdecznie i udanego czwartku !!!!!
PS. Czwartek to jak mały piątek wiec powinno być z górki dla tych , co pracują
U mnie wychodzi 8(7+5)Ale znając życie fasolinka pewnie będzie mlodsza chociaż z synkiem miałam termin na 14 grudnia później na 17 a urodziłam 1grudniaMartusia, a Ty który tc?
Ja na 15.15 mamTo i ja sie do was dołączam jako wizutujaca! tyle że dopoero o 16
Dzień Dobry
To prawie razem idziemy u mnie dzisiaj 7+3 ale lekarzowi podam date om na 7.0Ja na 15.15 mam
Ja od wczoraj, costam czuje. Przez ostatnie dwa tygodnie sporadycznie sie zdarzylo że coś zakulo. Tak to kompletnie nic. Bóle brzucha ala miesiaczkowe mialam 4/5tydzien pozniej cisza.Czy wy codziennie mieszacie lekkie ,,bóle,, podbrzusza? Ja nie czuje od 2 dni nic.
Ja w ogóle boli podbrzusza nie miałam. Jakieś delikatne na samym początku a teraz cisza.Czy wy codziennie miewacie lekkie ,,bóle,, podbrzusza? Ja nie czuje od 2 dni nic.