Anusiak1990
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz ze na moim facella paskowym tez slabiutko widac ale jest. A zobacz twn z 3 dni po @przy bhcg125 tez nie ma jakiegos szalu. Zrób sobie krew i będziesz wiedziała.Test wczorajszy, kreska pokazała się odrazu. Dokładnie test facella 10, ten który polecałyście [emoji6]
A My za twoje testowanie)I czekamyhej dziewczyny. Być może i ja do Was dołączę. jeszcze nie testowałam, @ powinna być w sobotę, ale mam pewne podejrzenia że mogę być w ciąży i termin będzie mniej więcej na 23 grudnia, także byłby fajny prezent pod choinkę. Od tygodnia czułam że bolą mnie piersi, zauważyłam powiększone brodawki i widoczne żyłki. Bardziej zastanowił mnie fakt, że ostatnio codziennie jestem mega senna, mam wahania nastroju i, że tak jak przy pierwszej ciąży po wszystkim mi się odbija nawet po łyku zykłej wody. Innych objawów narazie brak. planuję jutro zrobić test ale nie wiem czy to nie za wcześnie. Obecnie jestem mamą prawie dwuletniej dziewczynki. Trzymam za nas kciuki, aby to był dobry rok
Zobacz ze na moim facella paskowym tez slabiutko widac ale jest. A zobacz twn z 3 dni po @przy bhcg125 tez nie ma jakiegos szalu. Zrób sobie krew i będziesz wiedziała.
No wlasnie. A w krwi juz fajne stezenie takze ja patykom nie ufam;-) wole czarno na bialym;-) ewentualnie ktos gdzieś pisal o clearblue ze podobno fajny ten elektroniczny bo nawetjak pokaze not pregnat to jak sie go rozbierze to tam jest zwykly pasek jak w normalnym tescie i widac tam fajnieWłaśnie mam dość intensywny tydzień w pracy i nie mam takiej możliwości aby iść na krew.. dopiero w przyszłym tygodniu, nie pozostaje mi nic innego jak tylko uzupełnić zapas testów [emoji39] faktycznie te Twoje kreseczki tez słabiutkie..
dziewczyny a od którego tygodnia zaczęło Was mdlić???