Anusiak1990
Fanka BB :)
Mnie tak porzadnie mdli pd wczoraj czyli 6 z groszamiMnie na drugi dzień po zrobionym teście [emoji85] wiec tak naprawdę w prawie 5 tygodniu [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie tak porzadnie mdli pd wczoraj czyli 6 z groszamiMnie na drugi dzień po zrobionym teście [emoji85] wiec tak naprawdę w prawie 5 tygodniu [emoji28]
Cześć dziewczyny! Okresu nadal nie dostałam.. wczoraj z rana na teście mega bladziutka druga kreska, ale dziś nic a nic [emoji17] nie wiem co myśleć, czy któraś z Was tak miała? Jeszcze trochę i chyba zwariuje [emoji33]Zobacz załącznik 961045
Zamiast ciazowego robilas owulacyjny? Bo cos nie jestem w temacie hahaMiałam dokładnie tak jak ty. Z porannego moczu nic mi nie wyszło, a na drugi dzień z popołudniowego już miałam bardzo bladą kreska na tym teście. Nie chcecie nakręcać ale ja byłabym dobrej myśli bo cień kreski jest. Trzymam kciuki
Ps. Najlepiej to idź na BEte
To co to za test taki paskowy? Myslalam ze owu bo dziewczyny tak robia i jak wychodzi pozyt to dop ciazowy przepraszama ale zmylil mnie ten wyglad [emoji846]Jaki owulacyjny???ciazowy.
A po chusteczkę robić owulacyjne żeby sprawdzić ewentualną ciążą? Teraz ja zbaraniałam
Ja tez na poczatku myslalam ze to test owu bo zmylil mnie ten wygladTo co to za test taki paskowy? Myslalam ze owu bo dziewczyny tak robia i jak wychodzi pozyt to dop ciazowy przepraszama ale zmylil mnie ten wyglad [emoji846]
Mnie sie wydaje ze widac delikatny cien kreski. Ja bym poszla tak jak dziewczyny mowia na beta.Cześć dziewczyny! Okresu nadal nie dostałam.. wczoraj z rana na teście mega bladziutka druga kreska, ale dziś nic a nic [emoji17] nie wiem co myśleć, czy któraś z Was tak miała? Jeszcze trochę i chyba zwariuje [emoji33]Zobacz załącznik 961045
Rozbieralam te strumieniowe bo one mialy szybke i sie zastawialam czy cos widze czy nieTo jest test facelle o czułości 10 z rossmana. Ciążowy, nie owulacyjny.
Osobiście nie rozumiem w jakim celu najpierw robić owulacyjny i potem ewentualnie ciążowe.
Nie wierzę w to ,że wyjdzie test owulacyjny, a nie wyjdzie ciążowy – i będzie to ciąża [emoji6]
Mnie dziś też dopadły mdłości , a już myślałam że będzie tak spokojnie. Już nie mogę wysiedzieć w pracy najchętniej bym się położyła, jeszcze tylko 20 min.Hellpp wymiotuję.... :-( zapowiada sie powtorka z rozrywki.
Biedna... Trzymaj sie!!! jestesmy z Tobą i jednoczymy się w bóluHellpp wymiotuję.... :-( zapowiada sie powtorka z rozrywki.