reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Miałam dokładnie tak jak ty. Z porannego moczu nic mi nie wyszło, a na drugi dzień z popołudniowego już miałam bardzo bladą kreska na tym teście. Nie chcecie nakręcać ale ja byłabym dobrej myśli bo cień kreski jest. Trzymam kciuki

Ps. Najlepiej to idź na BEte
Zamiast ciazowego robilas owulacyjny? Bo cos nie jestem w temacie haha

Cześć dziewczyny! Okresu nadal nie dostałam.. wczoraj z rana na teście mega bladziutka druga kreska, ale dziś nic a nic [emoji17] nie wiem co myśleć, czy któraś z Was tak miała? Jeszcze trochę i chyba zwariuje [emoji33]Zobacz załącznik 961045
Mnie sie wydaje ze widac delikatny cien kreski. Ja bym poszla tak jak dziewczyny mowia na beta.

To jest test facelle o czułości 10 z rossmana. Ciążowy, nie owulacyjny.

Osobiście nie rozumiem w jakim celu najpierw robić owulacyjny i potem ewentualnie ciążowe.
Nie wierzę w to ,że wyjdzie test owulacyjny, a nie wyjdzie ciążowy – i będzie to ciąża [emoji6]
Rozbieralam te strumieniowe bo one mialy szybke i sie zastawialam czy cos widze czy nie

reklama
Do góry