reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Ja w ogole slyszalam zle opinie na temat tych testów. Ale wiadomo ze na jedne dziewczyny dzialaja na inne nie. Daj znac czy dostaniesz okres bardzo ciekawa jestem.jak to sie rozwiaze.

Cześć dziewczyny! Okresu nadal nie dostałam.. wczoraj z rana na teście mega bladziutka druga kreska, ale dziś nic a nic [emoji17] nie wiem co myśleć, czy któraś z Was tak miała? Jeszcze trochę i chyba zwariuje [emoji33]
IMG_9780.JPG

Cześć dziewczyny! Okresu nadal nie dostałam.. wczoraj z rana na teście mega bladziutka druga kreska, ale dziś nic a nic [emoji17] nie wiem co myśleć, czy któraś z Was tak miała? Jeszcze trochę i chyba zwariuje [emoji33]Zobacz załącznik 961045
Zrób sobie test może z drugiego/trzecieego moczu bo u mnie z porannego słaba wyszła a z drugiego mocniejsza

reklama
Do góry