reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Ja dzisiaj znowu mam bole jak na okres. Raz sie pojawiaja potem przestaje bolec i czasem znowu nawracaja. Nie wiem czy to normalne :/ zaczynam sie martwic bo co sie pytam.kolezanek to zadna nie pamieta juz jak to bylo u nich.

Ja dzisiaj znowu mam bole jak na okres. Raz sie pojawiaja potem przestaje bolec i czasem znowu nawracaja. Nie wiem czy to normalne :/ zaczynam sie martwic bo co sie pytam.kolezanek to zadna nie pamieta juz jak to bylo u nich.

Ja mam to samo od 2 dni [emoji849] nie mam przy tym plamienia ani nic tylko ból pojawiający się co jakiś czas

reklama
To jest test facelle o czułości 10 z rossmana. Ciążowy, nie owulacyjny.

Osobiście nie rozumiem w jakim celu najpierw robić owulacyjny i potem ewentualnie ciążowe.
Nie wierzę w to ,że wyjdzie test owulacyjny, a nie wyjdzie ciążowy – i będzie to ciąża [emoji6]

ckai9n73564esvy3.png
Ej to moza zabawne ale owulki w ciazy naprawde wychodza pozytywne [emoji1787][emoji1787][emoji23] test owu z wczoraj 13tydz.
20190408_152720.jpeg

Do góry