reklama
anieok
Fanka BB :)
Może to efekt badaniaJestem zalamana, wczoraj bylam na pierwszej wizycie i wszystko bylo dobrze a dzis zaczelam plamic..
kasiaaaaaa
A bierzesz cos luteine czy cos ?Jestem zalamana, wczoraj bylam na pierwszej wizycie i wszystko bylo dobrze a dzis zaczelam plamic..
mamigotka
A bierzesz cos luteine czy cos ?
Duphaston 2x dziennie, acard i heparynę
kasiaaaaaa
Ja dzisiaj znowu mam bole jak na okres. Raz sie pojawiaja potem przestaje bolec i czasem znowu nawracaja. Nie wiem czy to normalne :/ zaczynam sie martwic bo co sie pytam.kolezanek to zadna nie pamieta juz jak to bylo u nich.
Magdalena S
Ja dzisiaj znowu mam bole jak na okres. Raz sie pojawiaja potem przestaje bolec i czasem znowu nawracaja. Nie wiem czy to normalne :/ zaczynam sie martwic bo co sie pytam.kolezanek to zadna nie pamieta juz jak to bylo u nich.
Ja mam to samo od 2 dni [emoji849] nie mam przy tym plamienia ani nic tylko ból pojawiający się co jakiś czas
martuśka0103
Mnie też brzuch boli jak na okres a plecy Was też bolą? Ja już mam nerwa bo zbliża się termin poprzedniego poronienia
reklama
Carenik
Ej to moza zabawne ale owulki w ciazy naprawde wychodza pozytywne [emoji1787][emoji1787][emoji23] test owu z wczoraj 13tydz.To jest test facelle o czułości 10 z rossmana. Ciążowy, nie owulacyjny.
Osobiście nie rozumiem w jakim celu najpierw robić owulacyjny i potem ewentualnie ciążowe.
Nie wierzę w to ,że wyjdzie test owulacyjny, a nie wyjdzie ciążowy – i będzie to ciąża [emoji6]